2020 Juli En ferieuke i Toscana Kondisjon Styrke Smidighet Pust Coaching

Velkommen til hjertet av Toscana!

Bli med på en ferieuke i Toscana med: Aktiv-Kondisjon-Styrke-Smidighet-Pust-Coaching-Mindfullness-Smak-Duft­-Nyte

 

Velkommen til Pienza

En nydelig landsby i hjertet av Toscana i den svært vakre Orciadalen, mellom Siena og Orvieto.

Vi lover dere en spennende uke som passer alle «former og aldre».

Reisens varighet 8-15.juliReisens varighet 8.-15. juli   2020, 7 netter 

Påmeldingsfrist: 25.mars

Depositum: Kr. 7 500

Sluttfaktura: 1.april


En ferieuke i Toscana med: Aktiv-Kondisjon-Styrke-Smidighet-Pust-Coaching-Mindfullness-Smak-Duft­-Nyte

Invester i en uke hvor du prioriterer deg selv og skaper et livsoverskudd, glede og etablerer klare mål.


Pienza ble videreutviklet fra å være en landsby til en vakker renessanse by, skapt av pave Pius II. Den står idag på UNESCOs liste over verdensarven og er en diamant av en toscansk landsby.

Pienza ble utvidet og videre bygget opp i perioden 1459–1462 på stedet, Corsignano, hvor Enea Silvio Piccolomini ble født. Kort tid etter at han ble utpekt til pave ga han Bernardo Rossellino i oppgave å utforme den nye byen som noe senere ble omdøpt til Pienza etter sin kjente sønn.

Corsignano heter også vårt flotte fire stjernes hotell.

Mest kjent er den sentrale plassen, Piazza Pio II, som dannes der byens hovedgate passerer domkirken. Ved siden av domkirken ligger Palazzo Piccolomini, og på den andre siden av hovedgaten ligger Palazzo Comunale med en åpen loggia på gateplan. Bak kirken åpner landskapet seg. Landskapet er en del av Val d'Orcia som selv er satt på vardensarvlisten.


Vi vil befinne oss i den svært vakre Orcia-dalen, mellom Siena og Orvieto. Vårt hotell, Corsignano har en utrolig utsikt til landskapet rundt og Crete Senesi, Toscanas ørken, hvor den beste fullkornspastaen dyrkes.Dagene vil bli et eventyr for alle sansene. Kropp og sinn vil bli trent i fellesskap med andre kvinner sammen med trener og coach Vibeke Bjerg og Arina Ramberg Flatby som er klassisk massør (medlem i NMF Norges Massasje Forbund) og har lang erfaring innen yrket og er pusteteknikkveileder.Du kan være lite eller godt trent – alder betyr ingenting, da vi tilpasser nivået.Fire aktivitetsøkter og en coaching økt hver dag.

Du velger om du vil være med på alle øktene eller bare et utvalg.Maten er kortreist, enkel og nydelig. Områdets vin er meget god og du kan to ganger i løpet av oppholdet delta på vinsmaking, (ikke inkludert i prisen).Dagsprogrammet er bygget opp slik, men enkelte dager vil vandringen vare litt lenger enn på timeplanen:Klokken: 07:30 - 08:00 - Hvordan bevege seg og puste når man går, «gogger», jogger eller løper.Klokken: 08:00 – 08:30 - En halvtime med: Smidighet – Pust – "Yoga"/MindfullnessKlokken 08:30 - FrokostKlokken: 09:30 – 12:00 – VandringKlokken: 12:30 – 13:15 - Styrke – SmidighetKlokken: 13:15 – 14:15 – Lunsj i det fri.Etter lunsjen er det coaching, veien mot ditt overskudd, delmål og mål.Coaching (NLP) øktene vil ha som mål å gi deg noen praktiske verktøy til å skape forandring gjennom å frigjøre ressurser. Med denne kompetansen lærer du hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv og andre. Metodikken er unik på sitt felt – den menneskelige funksjon. Den hjelper oss til å avdekke det som begrenser oss i våre liv og gir oss mentale hjelpemidler til å overkomme disse. Det kan for eksempel være tanker, atferd, oppfatninger, overbevisninger, følelser eller essensielle verdier.


Hver enkelt deltager får en «time» på 25 minutter til en privat coachingtime i løpet av oppholdet som er inkludert i prisen.Klokken: 20:30 - MiddagØktene arrangeres utendørs.Reisen er en fin start og skaper motivasjon, energi og klare målsettinger for fortsatt trening i hverdagen og en klar prosess mot dine delmål og mål.Ønsker du massasje kan du bestille en time (30 minutter). Arina tilbyr massasje som løser opp spenninger i bindevev, gir bedre blodgjennomstrømning og løser opp og lindrer stramme muskler. Tjenesten er ikke inkludert i reisen.


Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål vedrørende reisen.


Størrelsen på gruppen er 10 deltagere, så her er det lett å bli kjent med de andre.


Velkommen til en vakker uke i Toscana!


Vennlig hilsen

Arina, Vibeke og Aage


Ved spørsmål kan du sende en e-post til:

Active Adventure Travel - FemiRUN, klikk her 

eller ring: +47 900 93 362 (kl. 09-16)


Reisevilkår, lover og regler:

Les her, klikk: VIKTIG Å VITE, FOR DEG SOM SKAL REISE MED Active Adventure & Travel AS


Turen vil avlyses dersom det er under 8 personer som melder seg på og depositumet tilbakebetales.

Ruten kan endres dersom spesielle metrologiske forhold tilsier det.

Oppsatte hotell kan endres.

Dersom flyselskapet endrer tid/rute vil dette medføre endringer.


Minimumsantall påmeldte for gjennomføring av turen er 10 stykker.


Det tas ikke ansvar for eventuelle skrivefeil.


Les mer: FemiRUN.no  

Active Adventure Travel.no 

Registreringsskjema