*

ENDELIG!!

Klart for en ny Surstoff Kulturnæringskonferanse i Finnmark

Karasjok, 29. og 30.oktober

På Proff Kultur 2019 setter vi fokus på Trender - Nye muligheter for publikumsinteraksjon, promotering, visning og formidling på spennende måter. Kulturnæringene er en viktig driver innen digitalisering, og tro oss: det er høyaktuelt og spennende uansett hva du driver med. Her er kunnskap å hente, historier å høre og tips som kan brukes. Og sist men ikke minst - mulighet til å møte mange kule, kreative likesinnede :-)  

Foreløpig program finner du her 

Og mer om noen av de spennende folka du kan møte i Karasjok finner du her                

Vi sees i Karasjok!          


Praktisk informasjon

Overnatting: Overnatting må du bestille og betale selv. Det er holdt av rom på Scandic Hotel Karasjok. Rommene er holdt av til 09.oktober (først til mølla) og du oppgir bestillingskode 47065684. Pris før 09.oktober er:

Enkeltrom: kr. 1.190,- per døgn.

Dobbeltrom: kr. 1.290,- per døgn.

Enkeltrom Gjestehuset, 200 m fra hotellet: kr. 980,- per døgn (deler dusj og toalett på fellesgang)


Felles transport: Vi planlegger å sette opp buss fra Vadsø og Alta om morgenen den 29. oktober, som plukker opp deltakere langs ruta. Er du interessert i å være med på fellestransporten, så husk å kryss av for dette i påmeldingsskjemaet. Bussen(e) returnerer etter konferanseslutt den 30. oktober kl. 14:00. Bussbilletten koster kr. 700,- tur/retur, uavhengig av hvor du stiger på langs ruta. OBS: Felles transport forutsetter at mange nok er interessert. 


Inkludert i deltakeravgift: Selvsagt deltakelse på hele konferanseprogrammet, lunsj begge dager, pauseservering og festmiddag i Storgammen. Deltakeravgiften er den samme (fast) om du deltar på alt, eller om du bare deltar på deler av arrangementet.


Priser: Betaling skjer ved påmelding, hvor du velger vipps eller kort. Kvittering mottar du på e-post. Påmeldingen er bindende. Sparebanken Nord-Norges Samfunnsløftet betaler kr. 800,- av deltakeravgiften for Kultur/kulturnæringsaktører :-). Prisen er derfor kun kr. 200,- + mva.

For Kultur/Kulturnæringsaktør: Kr. 200,- + mva

For andre deltakere: Kr. 2.000,- + mva


 

Registreringsskjema