Hverdagslydighetskurs hos Trondheim Hundeskole avd. Sørvest

HVERDAGSLYDIGHET PÅ SKJETLEIN


Har du hund og ønsker god hverdagslydighet, er kurset vårt midt i blinken for deg!

Hos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig. Derfor benytter vi positive og belønningsbaserte treningsmetoder som er dokumentert å ha effekt, både i teori og praksis. Vi har også små grupper, slik at vi kan tilpasse treningen til deg og hunden din.


Kurset passer for hunder som er fylt 6 måneder, og oppover.


Et hverdagslydighetskurs gir deg en ypperlig mulighet til å trene hunden din på situasjoner som er vanskelige eller utfordrende, og samtidig blir du kjent med hunden din på en ny måte. Unge hunder kan spesielt være en prøvelse, så det er viktig for oss at du finner den måten å trene på hvor du og hunden din faktisk kan lykkes.

Vi er svært opptatt av mestring, det være seg i passeringssituasjoner med andre hunder, eller det å være rolig og trygg rundt barn. Vi legger godt til rette for at dere får den veiledningen dere trenger.

Vi har et lavt antall deltakere på våre kurs, og minimum to instruktører per kurs. Dette vil si at dere får den oppfølgingen dere skulle trenge, svar på spørsmål og hjelp til utfordringer dere kan møte på.
Alle våre instruktører gjennomgår minimum et toårig utdanningsløp. De har også god praktisk erfaring med hund.
Vi benytter oss kun av metoder som er i tråd med dyrevelferdsloven, og basert på lang forskning, slik at dere får så god start på hundelivet som mulig.

 

Dersom hunden din er under 6 måneder, kan du melde deg på et valpekurs hos oss.


På dette kurset skal vi gjennom følgende temaer:
- Teorikveld
- Kontakt
- Bli i ulike situasjoner
- Gå pent i bånd
- Innkalling
- Miljøtrening
- Forbudstrening (nei-øvelse) og ventetrening
- Hvordan være rolig inne og ute
- Være rolig i nærheten av andre hunder
- Hilsetrening
- Møtetrening

- Hundens 5 om dagen (aktivisering)
- Annen problemforebygging og problemløsning

Dette er en grunnliste over emner og momenter som skal gjennomgås. Hvilken rekkefølge kan variere fra kurs til kurs, nettopp fordi hunder er forskjellige. Hvis noen har spesielle ønsker eller har øvelser man vil trene mer på, prøver vi å få tid til dette. Si gjerne ifra om det er noe spesielt du har lyst til å lære!


Oppstart er torsdag 24.10, klokka 18:30 - 21.30

Den første kvelden er kun teori og derfor uten hund. Teorien avholdes på Skjetlein Videregående skole https://goo.gl/maps/9wSM6Sfg67dYFS5dA

 

Teorikvelden varer i ca. 2,5 time. Da går vi blant annet gjennom hundens signaler, læring og metoder, og valpens utvikling til å bli en voksen hund.


De neste 6 kurskveldene er praktisk trening, og foregår ute på Skjetlein VGS. Oppmøte torsdager klokka 20.00.

Du finner treningsplassen her Se kart 

Kle dere og hundene etter været!


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse.


(GDPR- disse informasjonene er utelukkende for vår bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet.)


Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening med instruktør tilstede, i regi av oss. Dette er et nyttig tilbud for å trene videre på det dere har lært, opprettholde sosialisering, samt forberede valpen på unghundperioden og pubertet.
Disse treningene blir annonsert via Facebook-siden vår, og foregår en gang i uken.


Om du skulle ha andre spørsmål om kurset kan du kontakte oss på Facebook-siden vår, eller sende oss en e-post: sorvest@trondheimhundeskole.no


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter.

 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon