Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Grunnkurs Sopp Ellingsøy

Velkommen til Grunnkurs Sopp!

Er du en som liker å gå i skog og mark, sjø og fjell, men ikke har så god greie på hva slags soppmatfat du vandrer i, kan dette kurset hjelpe deg på vei mot mange velsmakende soppmåltider. Man må gjerne ha kunnskaper og ha sanket sopp før, men det er absolutt ikke noe krav til kunnskapsnivå. 

Dette kurset er dedikert til sopp, både spiselige, giftige og sopper som ikke er til mat i det hele tatt. Her skal vi fordype oss i soppens forunderlige verden, og bli kjent med både delikate, illeluktende, tørre, slimete, spinkle, harde, små og store sopper. 

Kurset går over to dager, med 7,5 timer undervisning per dag. Cirka halvparten gjennomføres som ekskursjon  i naturen, resten er soppteori og bestemmelse av soppen vi finner ute på ekskursjon. Den teoretiske biten tar vi inne under tak.

Kursdager:

Første kursdag: 17. august 2019 kl 0900-1630.

Andre kursdag: 21. september 2019 kl 0900-1630

Kurset starter kl 0900 og avsluttes ca. kl 1630 begge kursdagene. Ta derfor med mat, drikke, klesskift, skarp kniv og soppkurv/nett. Har du litteratur for bestemmelse av soppen du finner ute er det også fint å ha med.

Vi satser på godt vær og masse sopp!


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon