Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Louis Jacoby på kanten

Endelig kommer Louis Jacoby tilbake til Menstad Bydelshus! Denne gangen skal lattermuskler trimmes og hjerter varmes med fantastisk utsikt, ved utescena vår "på kanten av stupet".

Populær
Louis Jacoby har for vane å spille for proppfulle hus. Han innehar både Prøysenprisen og Herman Wildenveys Poesipris. Louis har en egen underfundig humor – elegant balansert på kanten, og med refleksjoner vi alle kjenner oss så vel igjen i. Visa «Hverdag» er kåret til en av Norges Nasjonalviser. Han er kåret til Årets Ølhund for sine sprelske ølviser. Han har de vakreste av kjærlighetsviser, og med lang livserfaring tar han deg med inn i sin poetiske verden.

Humor
Mannen har en sjelden humor hvor folk vrir seg i latter – ikke minst av gjenkjennelse. Det siste året han han greid å skape en radiohit med visa «Litt gammal». Sammen med Lars Martin Myhre vant han Reiseradioens sommervisekonkurranse med  «En sommer er aldri over». Det hele tar av når han leser fra sine kåserier. Når folk går hjem etter en konsert med Jacoby, har de noe å leve på i lang tid.

Torsdag 12. september, utenfor Menstad bydelshus
Dørene åpnes kl. 18:00 | Konsertstart kl. 18:30 | Ved dårlig vær flyttes konserten inn.
Billett: 300,-
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon