MTF Dansetrening STEPP med Anneli Moe


NB: Lokalitet: VINDEREN DANSESTUDIO Slemdalsveien 72, 0373 Oslo 

T. banestopp: Slemdalsveien 72, ligger på Vinderen T-bane stasjon (Frognerseterbanen). 5 meter rundt hjørnet og ned i kjelleren.


Om Klassen: Første halvdel av klassene vil fokusere på teknikk og teknikkforståelse. Andre halvdel vil i hovedsak være koreografi. Her kan vi utforske forskjellige stiler om det er ønskelig, men med fokus på bevegelighet. Hovedfokuset for disse fire øktene er å kunne gi den enkelte danser øvelser og verktøy, i tillegg til koreografi man kan ta med seg videre i sin egen trening. 


Om Pedagog: Anneli Moe er en av landets få profesjonelle steppdansere og en frontfigur i det norske steppdansmiljøet. Hun har sin utdannelse fra Bårdar Akademiets musikalartistlinje og danselinje, hvor hun nå er tilbake som steppdanslærer. Hun har siden starten medvirket i en rekke tv- og teaterproduksjoner både som utøvende og som koreograf, nasjonalt og internasjonalt. Hun jobbet i flere år med artist- og steppdansduoen Jenter med Jern før hun i 2010 stiftet Oslo SteppdansKompani/Oslo Tap Crew.  Anneli jobber også som soloartist i forskjellige musikersamarbeid, i tillegg medvirker hun i internasjonale prosjekter, nå sist med Sebastian Weber Dance Company i Tyskland. De siste årene har hun koreografert for flere av teatrene i Norge.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon