MENIGHETSWEEKEND

Årets menighetsweekend går til vakre Vaulali leirsted på Tau i Ryfylke. Leirstedet holder høy standard og tilbyr oss behagelige rom og full forpleining til en god pris. Et ypperlig utgangspunkt for avkobling og tilkobling for hele menighetsfamilien, uansett alder. Leirstedet byr på mange ulike aktivitetstilbud. 

Til weekenden denne gangen får vi besøk av Oddvar Søvik. Oddvar er en fabelaktig formidler som kan tale både til unge og voksne. Han har nettopp kommet med sin siste bok som handler om trosforsvar,  "Derfor tror jeg (gode grunner til frimodig tro)". Om temaet i boka sier Søvik: "Som kristne er det viktig å vite hva vi tror og hvem vi tror på. Men det er også nødvendig å vite hvorfor vi tror. For hvis vi i vårt indre ikke er overbevist om at det vi tror på er sant, vil vi verken ha frimodighet eller autoritet til å dele troen med andre". Oddvar Søvik får vi høre flere ganger gjennom helga. Han vil også tilby et seminar med fokus på samliv lørdag ettermiddag. 

Fredag og lørdag får vi også besøk av den fargerike formidleren Ruben Gazki som har mange kort i ermet og samtidig noe viktig på hjertet! 

Vi legger opp et program som vi tror skal egne seg både for barn, ungdom, single og ektepar.  Å investere i denne helga på tvers av generasjoner, tror vi kan ha mye å si for å bygge menighetsfellesskapet vårt resten av året! Kanskje noen trenger at akkurat DU er der denne gangen?

Menighetsweekend i Bymenigheten byr på muligheter for både lek og læring, latter og lovsang, vitnesbyrd og erfaringsdeling, avkobling og tilkobling, å være sosial og å trekke seg tilbake. For vi er forskjellige, og vi har litt ulike behov vi som kommer på weekend.  

Bli med, da vel!

NB! Hvis det lønner seg for deg/dere å benytte  "Maxpris familie" (Minst to voksne og to barn/ungdom), skriv inn navn og alder på de andre familiemedlemmene i kommentarfeltet ved påmelding/betaling.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon