Kontakt og passeringskurs hos Trondheim HundeskoleVelkommen til kontakt- og passeringskurs hos Trondheim Hundeskole!

Lørdag og søndag : 06. og 07. juli
Kurset passer for hunder fra 6 mnd og oppover

__________________________________________________________________________________

Å gå pent i bånd er for mange hundeeiere en tålmodighetsprøve. Det samme gjelder passerings- og møtesituasjoner med andre hunder, mennesker og objekter vi møter på tur. Noen hunder kan bli svært vanskelige å håndtere dersom de er utagerende, og andre hunder kan være svært sosiale og har et ønske om å hilse på det vi skal forbi. Årsakene til dette kan være mange, men de fleste eiere kjenner trolig på en frustrasjon over å «ikke få det til».

På dette kurset skal vi derfor ha to fokusområder: det å lære hunden å gå pent i bånd og videreføre dette inn i passering av andre hunder og mennesker. Vi skal trene på virkelighetsnære møte- og passeringssituasjoner, og se på hvilke løsninger som fungerer for dere. Alle våre treningsmetoder er oppdaterte og er dermed i tråd med dagens kunnskap og lovverk om hundetrening! Målet for kurset blir å finne de gode, langsiktige løsningene for deg og din hund, som sikrer et hyggelig hundehold!
Her er alle velkommen, vi arbeider ut i fra ekvipasjens behov.

Praktisk informasjon: 

Kurset går på helg

 • Lørdag 06 juli kl 11:00 - 13:00
 • Søndag 07 juli kl 11:00 - 13:00
 • Kurset består av teori og praksis om hverandre
 • Oppmøte på parkeringsplassen på Skjetlein VGS.

Dette trenger du å ta med: 

 • Sørg for å ha rikelig mengde med små myke, lett-tygde godbiter som hunden virkelig liker! Ta med flere typer godbiter.
  F.eks. Pølsebiter, kyllingbiter, ostebiter, leverpostei, skinke, kjøttboller etc.
 • Det er en fordel med bil, slik at hunden får gode pauser. Gjerne med tildekket bur.
 • Fast kobbel og halsbånd (en god sele kan også benyttes om man ønsker det)
 • Klær til deg og hunden etter forholdene, anbefaler fingerhansker hvis det er kaldt
 • Vann til hunden
 • Pris: 950kr 
For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om ønsker til kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden(for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse for dere.Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en e-post:

sorvest@trondheimhundeskole.no

Du kan lese mer om oss på våre nettsider:
www.trondheimhundeskole.no


_______________________________________________________________________________________________

Etter endt kurs får du tilgang på gratis miljøtrening hos oss i 1 år. Dette er en service vi yter som eneste hundeskole i Trondheim! Her kan du fortsette treningen sammen med andre ekvipasjer og få tips og råd. Det er alltid instruktør tilstede, som kan gi deg oppfølging og svar på spørsmål samt sette i gang aktivitet.


Velkommen på kurs hos oss! :-) 


Dersom du mot formodning ikke kan delta på kurset etter å ha betalt, men melder deg av 48 t før kursstart, refunderes deler av kursavgiften. Krav for refundering er dokumentert sykdom hos hund eller eier.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon