Kurs i Feng Shui - lag et hjem hvor sjelen har det godt

Dato: 17.november kl 10-16
Adresse: Dronningensgate 23, 3.etg. Ring på nr 208 ved inngangen (Bloom Studio)

Meld deg på kurs ved å registrere dine opplysninger.

Pris: kr.1150
Maks 11 deltakere - slik at du får stille DINE spørsmål!
Minimum antall deltakere 4.

Feng Shui handler om å innrede hjemmet ditt slik at sjelen og føler seg hjemme. Da kan også kroppen slappe av, og du får du en trygg forankring i hverdagen som støtter og hjelper deg. Det handler ikke bare om å lage et interiør som er pent å se på, selv om det estetiske også er viktig. «Ingenting er god Feng Shui om det ikke også er behagelig å se på» heter det.
I tillegg til å lage generelt støttende omgivelser skal vi gå inn på helt spesifikke livsområder som karriere, relasjoner, velstand, helse m.m. Kunsten er å tilpasse livsområdene slik at det matcher med slik du egentlig ønsker å ha det. Vi vil gå i dybden på dette slik at du finner ut hvilke livsområder som er viktigst å jobbe med for deg akkurat nå. Og du vil lære hva du kan gjøre, rent konkret for å få det til.
Hjemmet er et speilbilde på oss selv - når vi gjør Feng Shui endringer i hjemmet, legger vi til rette for at ringvirkninger i livet kan oppstå.


Dette er noe av det vi skal gå gjennom:

  • Grunnleggende prinsipper i Feng Shui: litt historie, Yin og Yang, de fem elementer, ulike former for qi (energi) og hvordan legge til rette for god qi, møblering etter formskole, litt om farger.
  • Rydding og rensing - uten stress og press (ja, det er faktisk mulig)
  • Kart for 9 ulike livsområder og hvordan du kan aktivere disse.

En time individuell oppfølging på dette via Skype til redusert pris i etterkant for dem som ønsker det: Feng Shui veiledning på skype i etterkant av kurset til rabattert pris kr 750 pr time (ordinær pris 900 kr pr time.)


Kursholder: 
Vibeke Klev, akupunktør, feng shui konsulent mm.
Kontakt: Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål ang kurset: post@vibekeklev.no eller tel 913 88 595

-------

Påmelding er bindende. Du sikrer deg plass ved å kjøpe billett.
Medisinsk yoga og mindfulness Oslo forbeholder seg retten til å avlyse kurs ved for få deltakere. Du får i så fall beskjed om kansellert event minimum 24 timer før eventet. Innbetalt beløp (utenom servicegebyr) vil bli refundert.
Ved avmelding 7 dager eller nærmere kursstart forfaller kursavgiften i sin helhet med mindre du har dokumentasjon med en gyldig grunn. Hvert tilfelle vurderes separat. Billett kan overføres til en annen person. I spesielle tilfeller kan billett overføres til neste liknende event (forbeholdt om ledig plass), hvert tilfelle vurderes separat.
Ved for sent oppmøte gis ingen refusjon.

Ved å kjøpe billett godtar du våre betingelser og personvernerklaring: http://www.medisinsk-yoga-oslo... og http://www.medisinsk-yoga-oslo...

 

Registreringsskjema