Årsfest og St.Hansfest Nesodden seilforening, Steilene

Vi gjentar fjorårets suksess og har gleden av å invitere Nesodden seilforenings medlemmer til St hansfeiring og årsfest for hele familien på Steilene Lørdag 22. Juni 

Vi ønsker alle medlemmer med familie velkommen til felles grilling og koselig midtsommerkveld. 

Vi tror på sol og varme men skulle det bli regn trekker vi inn i klubbhuset og satser på at grillene likevel kan holdes varme på utsiden. Kanskje blir det bål... :)(vær og drivved-avhengig ) 

Program Blåtann går fra Aværn 30 min over hver time (Bestilles hos Havnevakt Tlf 993 000 95) 

Siste båt fra Steilene 00.30 

Hele dagen: Bading soling, og spising av is og vafler - småprat med seilervenner. 

Nesoddmesterskap storbåt (NB egen påmelding Sailracesystem): 

KL 13.00 Skippermøte 

Kl 13.49 Start fra startodden, 

Persteilene Ca 17.30: 

Velkommen –vi møtes ved klubbhuset og rundt grillene og finner en plass å spise sammen. Er vi så heldig at det blir riktig mange gjester, kan det hende vi må både grille og spise (ved bord) på tur. Vi lar de med små barn ha førsterett på tidlig bespisning :) Bord reserveres til påmeldte så langt det er praktisk mulig like utenfor klubbhuset. Ca kl 19.30 – Premiering Nesoddmesterskapet 2019 , og andre utmerkelser Gjester medbringer egen grillmat og drikke. Alkoholfri drikke kan kjøpes i kiosken. Grillutstyr, samt noe tilbehør som ketchup sennep , salat, dressinger, tallerkener, glass og bestikk finnes i klubbhuset. 

Vi byr på kaffe og kaker på kvelden. 

Kiosken er åpen og is kan kjøpes. 

Påmelding kr 100,- per voksen, (og inntil ett barn tom 15 år) gjøres på deltager.no innen 20.6. Spørsmål kan rettes til Inger Bucher på regattanesoddenseilforening@gmail.com eller telefon 90919239 Vi gleder oss til en god gammeldags Seilforenings - St. hans hvor det er plass til alle, både store og små, og topp stemning. 

Velkommen Hilsen Styret i Nesodden seilforening

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon