Startup Growing Pains

Velkommen til DNB NXT Frokostseminar.

Murshid Ali og Sigbjørn Groven er to spydspisser på gründerscenen i Rogaland, og begge har vært om bord på spennende gründereiser gjennom selskapene Huddlestock og Futurehome.

Å starte eget selskap har mange fasetter og må nødvendigvis innebære en del voksesmerter, som foredragsholderne har kjent på kroppen. Begge har praktisk erfaring i å hente kapital, bygge produkt, kommersialisere, markedsføre og navigere i internasjonale markeder. Ansvarlig for gründere i DNB, Thomas Våland, har en sit down med dem slik at dere får bli kjent med dem i en uformell setting. Bli med på dette seminaret for å få et innblikk i erfaringene, utfordringene og lærdommen Ali og Groven vil dele med oss. 

  • Murshid Ali er 34 år gammel, og doktorgradskandidat i økonomi og innovasjon ved Universitetet i Stavanger. Han er medgründer av Huddlestock, Norsk Solar og et par andre selskaper. Fra før har han en mastergrad fra Grenoble Ecole de Management, har jobbet i den Norske Utenrikstjenesten, og gått Gründerskolen i Cape Town, Sør-Afrika blant andre ting. 
  • Sigbjørn Groven har en master i økonomi og administrasjon fra NHH. Medgründer av smarthusselskapet Futurehome og nå salgs- og markedssjef. Futurehome hadde sin spede start i Stavanger i 2013 og har nå vokst til 27 ansatte og kontorer i de fire største byene i Norge.


Program

08:00 Mingling og frokost

08:30 "Fra bunnløs sorg til toppen av verden - og så tilbake igjen" Murshid Ali

09:00 "Gründerreisen - en berg og dalbane" Sigbjørn Groven

09:30 Sit down

10:00 Ferdig

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon