Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

I musikalens verden

Bli med sangerne Andreas Hoff og Hilde Norland Gundersen inn i Musikalenes verden! To utøvere som på hver sin kant trakterer sangens kunst på ulike scener og musikalske arenaer – og som nå slår sine pjalter sammen.

Andreas bor i Oslo og har gjort det godt på den nasjonale musikalscene, sist som Enjolras i Les Miserablés og som cover for fantomet i Phantom of the opera.

Hilde bor i Skien og har gjort musikken til et levebrød i Grenlandsfjorden. Hun er kjent fra mange ulike prosjekter, enten som sangsolist eller som del av band. De siste årene er det Tre Sopranos, Perler For Folk, HITstory og solistoppdrag som har vært hovedprosjekt. Til høsten er det også "Sopranos - the 70`s show. 

Dette er en duo som elsker å synge sammen, og vil gjøre sitt ytterste for å gi dere en herlig stund i musikalenes verden. Her vil dere få servert duetter og solonumre fra store, anerkjente musikaler – fra både film og scene.

Bak pianoet finner vi ingen ringere enn sjefspianist Espen Gjelstad Gundersen, kjent som kapellmester i utallige profesjonelle sammenhenger i Grenland.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon