Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Kantarellsøk med hund hos Hundefryd





 

Velkommen til kantarellsøk med hund hos Hundefryd!


Mandag 26. august kl 18:00 - 21:00


Det finnes mange morsomme og nyttige måter å bruke hundens fantastiske luktesans på – å finne/søke kantareller er en av de fine måtene å utnytte hundens lukteferdigheter på.

Nesearbeid handler om å la hunden få bruke den fantastiske luktesansen sin. Hvorfor ikke lære hunden din å finne kantarell når du er ute i skogen? Nesearbeid er utfordrende og gøy for både deg og hunden, og de aller fleste hunder liker å bruke nesen sin.

På dette kurset skal vi lære deg det grunnleggende du trenger for å kunne trene hunden din til å finne kantareller. Dette er et hundekurs som virkelig kan kalles matnyttig!

Vi skal jobbe med belønning, søkemotivasjonen til hunden og vi skal lære hunden å kjenne igjen lukten av kantarell, såkalt luktdiskriminering. Vi må finne ut hva DIN hund synes er verd å jobbe for og få fram lysten til å finne ting.

Dette kurset passer for deg som vil lære hunden din noe gøy, og ikke minst nyttig!


Kurset vil gå over 3 uker. Mandag  26.august og 2. og 9. september kl 18:00 - 21:00. 

Oppmøtested kommer senere!


Dette trenger du på kurskveldene:

  • En hund – fortrinnsvis en sulten hund.
  • Bil med bur slik at hunden får hvilt godt mellom treningsøktene.
  • Godbiter – massevis! (f.eks pølse, kylling, leverpostei, fiskekake osv
  • Sele evt bredt halsbånd.
  • Vann til hunden
  • En stol å hvile de tobente i.
  • Klær som tåler trøndersk vær.
  • Godt fottøy.


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om man skriver en kommentar om ønsker til kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. Du kan også skrive om du ønsker noe spesielt ut av kurset, eller om dere har utfordringer i ulike situasjoner med hunden.

Instruktør på kurset:
Karin Horrigmo Antonsen
Du kan lese mer om henne her.

Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende en e-post:
[email protected]


Når man deltar på kurs, deltar man på eget ansvar. Man er selv ansvarlig for egen hund og skader hunden kan forårsake. Instruktører som holder kurs er selvstendige personer og har ingen forsikringer som dekker skader på andre hunder eller de som deltar på kurs. Dette må hver enkelt deltager og hundeeier sørge for selv. Instruktør(er) på kurs kan ikke holdes ansvarlig for skader som oppstår.

Angrett/avmelding: Ved salg på nett gjelder angrerett, som vil si at du kan - innen 14 dager - si opp plassen uavhengig av årsak (og penger vil returneres i sin helhet). Avmelding må da skje skriftlig innen 14 dager. Etter 14 dager er det økonomisk bindene og du faktureres for kurset i sin helhet. Du står fritt til å selge plass på kurset videre. Det faktureres IKKE dersom plassen blir fylt. Avmelding må skje skriftlig.

Avlyst kurs: Blir kurset du melder deg på avlyst fra instruktør (grunnet sykdom eller lignende) vil pengene returneres i sin helhet.


 

Registreringsskjema