Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Grunnkurs i Nosework Trinn 1





 


Velkommen til grunnkurs i Nosework!


Onsdag 21. august kl 19:00 - 20:30


Inspirert av operative spesialsøkshunder ble K9-Nosework etablert i USA. Nosework er en spennende og inspirerende sport. Sporten passer for alle typer hunder.

Nosework er spesialsøk for vanlige hundeeiere som har lyst å trene hunden sin med morsomme, varierte og utfordrende søksarbeid. Det er enkel sport og krever ikke masse dyrt utstyr.

Søk bygger og styrker relasjonen mellom hund og fører, og er et sikkert sett å holde hunden i form både fysisk og mentalt.

Spesialsøk er den grenen av nesearbeid hvor hunden driver med luktdiskriminering – altså gjenkjenne en eller flere bestemte lukter.

Typer spesialsøk kan være hunder som finner olje, kantarell, narkotika, sprengstoff, veggdyr osv. Det er bare fantasien som setter en stopper for hva vi kan trene en hund til å lete etter.

Kurset går over 6 onsdagskvelder 19:00 - 20:30

Dette trenger du:

  • En hund - fortrinnsvis en sulten en.
  • Rikelig mengde lett-tygde godbiter – gjerne flere ulike typer (for eksempel:pølse, fiskepudding, kjøttkaker, leverpostei, kylling…..)
  • Leker som hunden din elsker.
  • Vann til hunden.
  • Du må ha bil. Gjerne tildekket bur i bilen så hunden får gode pauser.
  • En campingstol el.l. til deg selv!

Instruktør på kurset:
Karin Horrigmo Antonsen
Godkjent instruktør og dommer kl 1 i Nosework Norge. 

Du kan lese mer om henne her.

Oppmøteplass for kurset kommer senere!

 

Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende en e-post:
[email protected]


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om man skriver en kommentar om ønsker til kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. Du kan også skrive om du ønsker noe spesielt ut av kurset, eller om dere har utfordringer i ulike situasjoner med hunden.


Det skal være morsomt å delta på kurs – for eier og hund!
Vi har sterkt fokus på at man skal ha det artig, ha det kult og kose seg masse - noe som også gjenspeiler hvordan hverdagen med hund skal være! Du kan lese mer om oss her. Kursene legges opp individuelt etter hver enkelt ekvipasje og vi mottar gjerne innspill. Du har tilgang til instruktører før, under og etter kurs, uansett hva dette bør være. Instruktørene jobber hardt med å gi alt de kan og for å gi mest mulig tilbake – og håper at du som kursdeltager skal få best mulig utbytte av alle kurs!

Gå til:  Hundekurs TrondheimValpekurs TrondheimNoseworkFacebookInstagram


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon