Tour de Senja - Ungdom


Tour de Senja – Ungdom sykkelritt 2019

Skaland – Mefjordvær – Fossheim (Bergsbotn), 43 km

29. juni - start: kl 11:45

Klasser:

Gutt 13-14 og 15-16 år

Jente 13-14 og 15-16 år

Påmelding: Kr 200.

Påmelding innen torsdag 27. juni kl. 23:00.

Påmelding er også mulig på rittdagen mellom 09 og 11 på Fossheim idrettshus i Bergsbotn.

 

Registrering og utdeling av startnummer:

Registrering og utdeling av startnummer skjer på Fossheim i Bergsbotn på rittdagen mellom kl 09 og 11. Vi oppfordrer til å være ute i god tid.

Vi har også åpent for registrering og utdeling av startnummer kvelden før rittet mellom kl 19 og 20.

Betaling: 

Vi tar imot både kort, VIPPS og kontant betaling.

Lisens: 

Engangslisens kr 50 kreves for dem som ikke har løst inn helårs lisens. Ta med lisenskortet for kontroll.

Tidtaking:

Tid blir registrert. Vi har elektronisk tidtaking. Ta med egen tag-brikke eller lei hos oss for kr 100.

Brikken får du sammen med startnummer når du registrerer deg løpsdagen. Den skal festes og bæres på høyre ankel under rittet. Ta vare på brikken. Uten den får du ikke registrert tiden din. Brikken leveres inn til funksjonær umiddelbart etter målgang

Oppvarming:
Etter registrering og utdeling av startnummer varmer syklistene opp ved å sykle fra Fossheim i Bergsbotn til Skaland sentrum, 7 km.

Start: 

Ved Joker-butikken på Skaland, ca. 6 mil fra Finnsnes.

Det vil være tilgang til toalett i startområdet.Mål:
Fossheim idrettshus i Bergsbotn. Ved målgang, vennligst følg anvisninger fra funksjonærene. Det er ikke lov å stoppe rett etter målgang, alle skal fortsette ut av målområdet etter passering, for å unngå kaos og trafikkfarlige situasjoner.

 

Løype: 

Rittet starter ved Joker-butikken på Skaland. Man sykler innover langs RV 862 og tar av mot Steinfjord, sykler gjennom Steinfjordtunellen og videre til Ersfjord, gjennom Geitskardtunellen og via Senjahopen til Mefjordvær. Ytterst i Mefjordvær vil det stå vakter som registrerer passering. Syklistene snur her og sykler samme rute tilbake.

I Steinfjordkrysset på Skaland tar man av mot Straumsbotn og Finnsnes, langs RV 862. Oppløpet skjer i Bergsbotn med målpassering ved Fossheim.

Under rittet:
Under rittet vil det være møtende trafikk, og det er derfor forbudt å bruke hele veibanen. Følg gjeldende trafikkregler. Det vil være nøytral følgebil i front hele veien. Det er ikke tillatt med egne følgebiler under rittet. Drikkestasjon ved registrering i Mefjordvær. Drikke og noe å bite i serveres også etter målgang.

Rittet avsluttes kl 17:00. Dersom det fortsatt er syklister i løypa vil disse bli varslet av nærmeste vakt.

 

Resultater: 

Uoffisiell liste blir slått opp i målområdet umiddelbart etter siste rytter i mål. Offisiell liste vil være klar før premieutdelingen rittdagen og i lokalavisene / www.tourdesenja.no i etterkant.


Påbudt utstyr:
Det er påbudt med hjelm. Bremser, ringeklokke, lys og refleks er påbudt utstyr på sykkelen. Det vil være mulig å få kjøpt enkle lykter på Fossheim rittdagen før start.


Premiering:

Alle deltakere får statuett ved målgang. Premiering av de tre beste i gutt- og jenteklasse. Premieutdeling på Fossheim kl. 15:00. Premier som ikke avhentes på rittdagen blir ikke ettersendt.

Trekningspremier på deltakerliste. Trekningsliste oppslått på Fossheim. Premier avhentes i sekretariatet. Premier som ikke hentes rittdagen vil ikke bli ettersendt.

 

Ved problemer med registrering på deltager.no, ta kontakt med:

Wenche Pedersen 41 56 51 77 w.peders@gmail.com 

Rittleder:
Trond Abelsen, 95 08 96 63, trond.abelsen@grafit.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon