Tour de Senja - Akvafarm trimritt


Tour de Senja – Akvafarm Trimritt 2019

Skaland – Mefjordvær – Fossheim (Bergsbotn), 43km

29. juni - start kl 11:45

 

Påmelding: 

Påmelding på nett: kr 250 

Innen torsdag 27. juni kl. 23:00.

Påmelding på rittdagen: kr 400

Fossheim idrettshus i Bergsbotn mellom kl 09 og 11.

 

Klasse:

Fellesstart. Ved mange deltakere vil det bli delt inn i puljer.

 

Registrering og utdeling av startnummer:

Registrering og utdeling av startnummer skjer på Fossheim i Bergsbotn på rittdagen mellom kl 09 og 11. Vi oppfordrer til å være ute i god tid.

Vi har også åpent for registrering og utdeling av startnummer kvelden før rittet mellom kl 19 og 20.

Betaling: 

Vi tar imot både kort, VIPPS og kontant betaling.

Lisens: 

Engangslisens kr 50 kreves for dem som ikke har løst inn helårs lisens. Ta med lisenskortet for kontroll.

Tidtaking:

Ta med egen tag-brikke eller lei hos oss for kr 100.

Vi har elektronisk tidtaking. Derfor må alle deltakere ha en elektronisk tidtakerbrikke. Brikken får du sammen med startnummer når du registrerer deg rittdagen. Den skal festes og bæres på høyre ankel under rittet. Ta vare på brikken. Uten den får du ikke registrert tiden din. Brikken leveres inn til funksjonær umiddelbart etter målgang.

 

Resultater: 

Alfabetisk resultatliste slås opp i målområdet etter siste målpassering.


Påbudt utstyr:
NB! Løypa går gjennom flere tuneller og derfor er det påbudt med lys på sykkelen. Det vil være mulig å få kjøpt enkle lykter ved registrering på Fossheim.


Oppvarming:
Etter registrering og utdeling av startnummer varmer syklistene opp ved å sykle fra Fossheim i Bergsbotn til Skaland sentrum, 7 km.


Startområde: 

Ved Joker-butikken på Skaland, ca. 6 mil fra Finnsnes.

Det er parkering og toalett/garderobe/dusj på Fossheim idrettshus i Bergsbotn. Det vil være tilgang til toalett også i startområdet.

 

Målområde:
Fossheim idrettshus i Bergsbotn. Ved målgang, vennligst følg anvisninger fra funksjonærene. Det er ikke lov å stoppe rett etter målgang, alle skal fortsette ut av målområdet etter passering, for å unngå kaos og trafikkfarlige situasjoner.

 

Løype: 

Rittet starter ved Joker-butikken på Skaland. Man sykler innover langs RV 862 og tar av mot Steinfjord, sykler gjennom Steinfjordtunellen og videre til Ersfjord, gjennom Geitskardtunellen og via Senjahopen til Mefjordvær. Ytterst i Mefjordvær vil det stå vakter som registrerer passering. Syklistene snur her og sykler samme rute tilbake.

I Steinfjordkrysset på Skaland tar man av mot Straumsbotn og Finnsnes, langs RV 862. Oppløpet skjer i Bergsbotn med målpassering ved Fossheim.

Under rittet:
Under rittet vil det være møtende trafikk, og det er derfor forbudt å bruke hele veibanen. Følg gjeldende trafikkregler. Det vil være nøytral følgebil i front hele veien. Det er ikke tillatt med egne følgebiler under rittet. Det vil være drikkestasjon ved registrering i Mefjordvær.

Drikke og noe å bite i serveres etter målgang. Tid blir registrert.

Rittet avsluttes kl 17:00. Dersom det fortsatt er syklister i løypa vil disse bli varslet av nærmeste vakt.


Premieutdeling:

Alle får statuett ved målpassering.

Trekningspremier på deltakerliste. Trekningsliste oppslått på Fossheim. Premier avhentes i sekretariatet. Premier som ikke hentes rittdagen vil ikke bli ettersendt.

 

Ved problemer med påmelding på nett, ta kontakt med:

Wenche Pedersen, 41 56 51 77, w.peders@gmail.com 

Rittleder:
Trond Abelsen, 95 08 96 63, trond.abelsen@grafit.noBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon