Tour de Senja - Turritt


Tour de Senja – Turritt 2019

 Senja rundt, 134 km

 29. juni - start kl 11:30

 

Påmelding: 

Påmelding på nett: kr 350

Innen torsdag 27. juni kl. 23:00.

Påmelding på rittdagen: kr 450

Fossheim idrettshus i Bergsbotn mellom kl 09 og 11.


Klasse:

Menn
Betegnelse
Kvinner
Betegnelse
17 – 19 år
M17
17 – 19 år
K17
20 – 29 år
M20
20 – 29 år
K20
30 – 39 år
M30
30 – 39 år
K30
40 – 49 år
M40
40 – 49 år
K40
50 – 59 år
M50
50 – 59 år
K50
60 – 69 år
M60
60 – 69 år
K60
70 – år og eldre
M70
70 – år og eldre
K70

Ved få påmeldte vil klasser bli slått sammen.


Registrering og utdeling av startnummer:

Registrering og utdeling av startnummer skjer på Fossheim i Bergsbotn på rittdagen mellom kl 09 og 11. Vi oppfordrer til å være ute i god tid.

Vi har også åpent for registrering og utdeling av startnummer kvelden før rittet mellom kl 19 og 20.

Betaling:

Vi tar imot både kort, Vipps og kontant betaling.


Lisens: 

Engangslisens kr 150 kreves for de som ikke har løst inn helårs lisens.

NB! Ta med lisenskortet for kontroll.Tidtaking:
Ta med egen tag-brikke eller lei hos oss for kr 100.

Vi har elektronisk tidtaking. Derfor må alle deltakere ha en elektronisk tidtakerbrikke. Brikken får du sammen med startnummer når du registrerer deg løpsdagen. Den skal festes og bæres på høyre ankel under rittet. Ta vare på brikken. Uten den får du ikke registrert tiden din. Brikken leveres inn til funksjonær umiddelbart etter målgang.

 

Resultater:

Uoffisiell liste for turklassen blir slått opp umiddelbart etter siste rytter i mål. Offisiell liste vil være klar før premieutdelingen rittdagen og i lokalavisene / www.tourdesenja.no i etterkant. 

 

Påbudt utstyr:
NB! Løypa går gjennom flere tuneller og derfor er det påbudt med lys på sykkelen. Det vil være mulig å få kjøpt enkle lykter ved registrering på Fossheim.


Oppvarming:
Etter registrering og utdeling av startnummer varmer syklistene opp ved å sykle fra Fossheim i Bergsbotn til Skaland sentrum, 7 km.


Startområde: 

Ved Joker-butikken på Skaland, ca. 6 mil fra Finnsnes.

Det er parkering og toalett/garderobe/dusj på Fossheim idrettshus i Bergsbotn. Det vil være tilgang til toalett også i startområdet.


Målområde:
Fossheim idrettshus i Bergsbotn. Ved målgang, vennligst følg anvisninger fra funksjonærene. Det er ikke lov å stoppe rett etter målgang, alle skal fortsette ut av målområdet etter passering, for å unngå kaos og trafikkfarlige situasjoner.


Løype: 

Rittet starter ved Joker-butikken på Skaland. Man sykler innover langs RV 862 og opp til Botnvannet, gjennom Skalands-tunnelen og ned Krokelvdalen. Tar til venstre nede i krysset og fortsetter innover Svandalen mot Silsand på RV 86. Ved Silsandbrua tar man til venstre mot Gibostad og fortsetter langs RV 861 mot Senjahopen. Når syklistene kommer til Gibostad tar de av til venstre slik at de følger RV 861. Løypa fortsetter langs riksveien hvor syklistene skal passere Lysnes, Stønnesbotn og Mefjordbotn. I Senjahopen tar man av mot Ersfjord og Skaland. På Skaland tar man av mot Straumsbotn og Finnsnes, langs RV 862. Oppløpet skjer i Bergsbotn med målpassering ved Fossheim. Se løypeprofil på www.tourdesenja.no


Under rittet:
Under rittet vil det være møtende trafikk, og det er derfor forbudt å bruke hele veibanen. Følg gjeldende trafikkregler. Uvettig sykling kan føre til diskvalifikasjon, eller de-plassering i klassen. Det vil være nøytral følgebil i front hele veien. 1 eller 2 dommerbiler vil følge hele rittet, samt at det tillates inntil 3 følge-/servicebiler. Laget melder inn navn på servicesjåfør ved påmelding til rittet. Arrangøren vil i samarbeid med hoveddommer ta ut de som får tillatelse. Det vil være 2 drikkestasjoner underveis. Drikke og noe å bite i serveres også rett etter målgang.

Rittet avsluttes kl. 18:00. Dersom det fortsatt er syklister i løypa vil disse bli varslet av nærmeste vakt.


Premieutdeling:

Alle får statuett ved målpassering.

Premieutdeling ca kl 16 for topp 3 prestasjoner herre og dame, uavhengig av klasse.

Trekningspremier på deltakerlista. Trekningsliste oppslått på Fossheim. Premier hentes i sekretariatet. Premier som ikke avhentes rittdagen vil ikke bli ettersendt.

 

Ved problemer med registrering på nett, ta kontakt med:

Wenche Pedersen 41 56 51 77 w.peders@gmail.com 

Rittleder:
Trond Abelsen, 95 08 96 63, trond.abelsen@grafit.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon