9 dagers stille retreat

  
 
12.-21. juli med Ani Konchög 

på Karma Shedrup Ling retreatsenter     

       Hvordan komme til KSL >>>        

OBS! IKKE FLERE PLASSER IGJEN. PÅMELDING TIL RETREATET ER NÅ STENGT! 


Velkommen til et 9 dagers stille retreat på Karma Shedrup Ling. 

Man kan melde seg på for færre dager enn ni, men alle må være med fra starten av retreatet.

Retreatet gir mulighet til å gå i dybden og bli bedre kjent med ”verktøy” for å trene oppmerksomheten og vekke vårt iboende potensial til å være årvåkne og medfølende mennesker.

Det blir en kort meditasjonsundervisning hver dag, med fokus på meditasjonsteknikker som kan roe sinnet og skjerpe årvåkenhet, samt trening i å utvise kjærlighet og medfølelse for oss selv og andre. Det blir tid til både gruppemeditasjoner og til individuell meditasjon i hyttene eller i skogen. Se frem til å nyte naturen og slappe av i kropp og sinn. Avspenning er første skritt mot et årvåkent sinn. Men det er ikke alltid like lett! Deltakere som har behov for det kan få individuell veiledning av Ani Könchog.

For at retreatet skal fungere på en smidig måte blir det karmayoga, dvs. at alle må bidra med noe praktisk på kjøkkenet, med rengjøring, hagearbeid, rydding og lignende. Praktisk arbeid er også en fin måte å trene oppmerksomhet. Det finnes oppgaver som passer for alle.

Ani Könchog Lhamo er ordinert nonne i den tibetanske tradisjonen, og er utdannet psykolog. Hun har praktisert buddhisme i over 25 år og har Tsoknyi Rinpoche, Lama Chönam og Pema Chödrön som sine hovedlærere.
 


Prisen dekker undervisning og opphold      


Påmeldingsfrist:  10. juli

.................................................................

Praktisk informasjon: 

Karma Shedrup Ling retreatsenter i Ski er hyggelig og fredfullt sted med meget enkel standard på innkvartering. Alle måltider spises i spiseteltet på gårdsplassen. Man må selv ha med sovepose/sengetøy inkl. dyne og pute, håndkle, lommelykt, varmt tøy, paraply og gummistøvler. Når du deltar på retreat, la det være en ferie fra de sosiale og elektroniske medier også.

På alle kurs er det nødvendig at deltakerne bidrar til avviklingen av kurset og driften av KTLBS gjennom karmayoga, med praktisk innsats på kjøkkenet, med rengjøring og lignende. Det finnes oppgaver som passer for alle.
 

Registreringsskjema