Grønn Ungdoms sommerleir 2019

Velkommen til Grønn Ungdoms sommerleir 2019!


Grønn Ungdom har brukt våren på å streike mot politikere som ikke gidder å ta klimakrisen på alvor. Nå skal vi bruke sommeren på å vinne valget og redde verden! På sommerleir møter du andre grønne ungdommer, lærer mer om de sakene du brenner for og hvordan DU kan bli en verdensredder! Vi har ingen tid å miste - meld deg på i dag.


Grønn Ungdom dekker billigste og mest miljøvennlige reisevei, men reisen din må være bestilt innen 1. juni. Grønn Ungdom setter også opp fellesbuss tur/retur Oslo-Risøya. Mer informasjon om reise og leiren generelt finner du her.


NB! SOMMERLEIREN HAR BEGRENSET ANTALL PLASSER, OG FYLLES OPP RASKT! Lurt å være tidlig ute :-)


Har du spørsmål om leiren eller påmeldingen? Ta kontakt med sommerleirhøvding Miriam Langmoen på tlf. 93291554 eller e-post, miriam.langmoen@gronnungdom.no.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Fødselsdato
 *
dd.mm.åååå
Kjønn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Klasse/kategori
 *
Kontaktperson
 *
Det kan ikke være deg selv eller noen andre som er på leiren. For personer under 18 år må det være en foresatt.
Tlf til kontaktperson
 *
E-post til kontaktperson
 *
Fylkeslag
 *
Skal du kjøre med GU-bussen?
 *
Sjekk denne siden (https://www.gronnungdom.no/aktiviteter/sommerleir/reise/) for å se hvilket reisealternativ du bør velge. Påmelding til buss er bindende, og det er begrenset antall plasser.
Veganer eller allergier?
 *
All mat på sommerleir er vegetarisk!
Behov for annen tilrettelegging?
 *
Dersom det er noe vi bør vite om, så skriv det her. All informasjon i dette feltet behandles sensitivt av leirarrangørene.
 *