Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Friluftsskole i Brekko


Start sommerferien i Brekko!

Bli med ut til Brekko, med bading, kanopadling, lek, og mye moro! Friluftsskolen er et ferietilbud til barn i alderen 10-13 år. 

Tur, lek, venner, kart og kompass, matlaging ute og ferieminner er bare noen av aktivitetene i Friluftsskolen. Brekko er en liten perle av et naturområde. Følelsen man får når man kommer inn i området er fred og ro, samtidig er det en arena for mange spennende aktiviteter. Kano og fiske, kart og kompass, lek og moro. Garantert gode opplevelser ute med dyktige, erfarne ledere. 

Når:

Tirsdag 2.juli til fredag 5. juli.

Overnatting: 

Det vil bli mulighet for overnatting i telt/gapahuk fra torsdag til fredag. De deltakerne som ikke overnatter må ordne transporten selv torsdag kveld og fredag morgen. 

Transport: 

Det vil bli satt opp transport i fra Ålgård og til Brekko. Hvis det er behov vil det blir vurdert transport fra Frafjord, gjennom Gjesdal, og i fra Stavanger. 



For mer informasjon om Friluftsskolen:

http://jarenfri.no/no/friluftsskole/

http://friluftsskole.no/




Mat

Deltakerne tar med egen niste og drikkeflasker, men vi skal lage flere spennende retter og mat ute. på torsdag er det kun nødvendig med en nistepakke. Lederne ordner resten av maten for overnattingen. 


Mer praktisk informasjon blir sendt ut til deltakerne etter påmeldingen. 


Arrangør: 

Jæren Friluftsråd.

Hovedleder er Ruben Walentinsen. 

Spørsmål før friluftsskolen kan stillet til 

Jæren Friluftsråd v/ Magnus Utsogn 

[email protected]

tlf. 54 66 71 70


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon