Hverdagslydighetskurs hos Trondheim Hundeskole avd. Sørvest

Velkommen på kurs i hverdagslydighet!Dette kurset passer for hunder over fylte 6 mnd. 


Hos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig. Alle hunder trenger å lære grunnleggende ferdigheter for å fungere i samfunnet, og sammen med deg og familien din. Det vil si at vi kan tilrettelegge kurset ut i fra deg og din hunds forutsetninger. Et hverdagslydighetskurs gir deg en ypperlig mulighet til å trene hunden din på situasjoner som er vanskelige eller utfordrende i hverdagen, og samtidig blir du kjent med hunden din på en ny måte.

Det er viktig å huske at hunder er individer, og derfor må du lære å samarbeide med akkurat din hund. En fin måte å gjøre dette på er å gå på kurs hvor dette er i fokus. Vi legger derfor vekt på at du skal forstå nettopp din hund, og bruker kun faglærte instruktører som har gode referanser hva angår å arbeide med hund. Vi benytter oss kun av oppdaterte treningsmetoder som også gir de beste resultatene i det lange løp. Spesielt unge hunder kan være en ”prøvelse”, så det er viktig for oss at du lærer metoder å trene på hvor du faktisk kan lykkes. Vårt mål er at du skal bli i stand til å kose deg med hunden din, og at hunden din koser seg med deg.


Praktisk informasjon for gruppe 2:

Første kurskveld møtes vi på Skjetlein VGS for teorikveld (uten hund): 

Torsdag 25. april 2019 kl 18:30 - 21:30
Klikk her for å se kart 
På denne kvelden går vi gjennom hundens signaler, læring og metoder, utvikling og trening samt noe om stress.

Resterende 6 kvelder er praksiskvelder á 1 time (med hund).
Da holder vi til ved Skjetlein VGS sin parkeringsplass
Adresse: Skjetleinvegen 114  (mer info om dette får dere på teorikvelden).

Praksiskveldene varer fra kl. 20.00-21.00Dette er noen av emnene vi skal trene på:

Bli i ulike situasjoner

Være rolig inne og ute

Være rolig med andre hunder

Kontakttrening med forstyrrelser

Stell og behandling av hunden

Gå pent i bånd

Være rolig når det ringer på/ved besøk

Ventetrening

Hilse pent på mennesker

Møte hunder på et skikkelig vis

Innkalling som sitter

Problemforebygging/ -løsning

Miljøtrening, også på nye steder

Godta håndtering av fremmede


Dette er en grunnliste over emner som skal gjennomgås. Hvilken rekkefølge vi gjør dette kan variere fra kurs til kurs nettopp fordi hunder er forskjellige, derfor også kursene. Hvis noen har spesielle ønsker, eller det er øvelser som vi vil trene mer på, prøver vi også å få tid til dette, så si gjerne i fra dersom du har lyst å lære noe spesielt.For å melde deg på kurset fyller du ut feltene i høyre marg, og vi setter stor pris på om man skriver en kommentar om ønsker til kurset eller annen relevant informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt hunder eller mennesker o.l.). Denne informasjonen vil gi oss et bedre bilde av din hund, og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. Du kan også skrive om du har noen spesielle ønsker til kurset.Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening i regi av oss. Dette er et tilbud du kun finner hos oss som aktør i Trondheim og er ment som oppfølging og videre trening av det dere har lært på kurs.
Les mer om miljøtreningene på vår hjemmeside www.trondheimhundeskole.no 
Disse treningene blir annonsert via Facebook-sidene våre, og foregår en gang i uken. 

Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en e-post:
sorvest@trondheimhundeskole.no
Vi håper at du og hunden din vil få en trivelig kursopplevelse! :-)Dersom du mot formodning ikke kan delta på kurset etter å ha betalt, men melder deg av 48t før kursstart, refunderes deler av kursavgiften.
Krav for refundering er dersom dokumentert sykdom hos hund eller eier. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon