Påmelding til kurs i LBK 2019TRENINGSGRUPPER 2019

TIDSPUNKTMANDAGTIRSDAGONSDAGTORSDAGFREDAGLØRDAGSØNDAG
Ettermiddag helg (13:00-16:00 på lørdager; 12:00-15:00 på søndager)
Helgekurs,
Voksen - alle nivåer,

Planende jibb,
Drop-in,
Utleie
Helgekurs,
Foilkurs (juni),
Pop-up fun regatta
TIDSPUNKT
MANDAG
TIRSDAG
ONSDAG
TORSDAG
FREDAG
LØRDAG
SØNDAG
Sen ettermiddag hverdag (17:00-20:00)Junior nybegynner,
Voksen viderekommende,
Voksen proff,

Planende jibb
Junior viderekommende,
Junior proff,
Junior sport,
Voksen nybegynner,

Intro til regatta,
Foilkurs (juni)
Junior - alle nivåerLadysurf - alle nivåer,
Voksen, menn - alle nivåer,

Torsdagsregatta,
Junior sport (regatta)  

Noter at vi vi har flyttet helgekursene fra formiddag til ettermiddag, slik som i fjor.  Dette er gjort for å få mest mulig ut av vinden på ettermiddagene.


PRAKTISK INFORMASJON

  • Sesongen for viderekommende vil starte den uken som begynner med den 29. april. 
  • Sesongen for nybegynnere vil starte den uken som begynner med den 13. mai.  
  • Vårsesongen vil vare tom. den 23. juni.  
  • Det vil bli et redusert tilbud til helsesongkursdeltakere i sommerferien.  
  • Oppstart for høstsesongen uken er den uken som begynner med den 19. august.  
  • Høstsesongen vil vare tom. 29. september.  
  • I oktober og november vil vi som i fjor arrangere kurs hardvindsseiling.
  • Merk! Vi vil ikke ha undervisning på røde dager, altså offentlige helligdager. 


JUNIOR OG VOKSEN PROFF (NY)

Dette er for drevne brettseilere. For påmelding, bruk kategorien for Junior viderekommende / Voksen viderekommende; prisen er den samme.


MIXED CLASS

Mixed Class 13:00-16:00 på lørdager er for de som er 16 år eller eldre (dog helt fint med forelder/barn). Prisen inkluderer brettleie. Man vil dele inn i grupper etter ferdighetsnivå. Dette er et kursformat som varer 1.5 timer lenger per gang enn de vanlige helsesongkursene. Kurset vil kombineres med drop-in eller de som benytter seg av klippekort for drop-in timer hele sesongen.


KORTKURS

Kortkursene er stort sett helgekurs lørdag-søndag. Vi starter 13:00 på lørdagene, 12:00 på søndagene, og holder på 3-4 timer (hvis ikke annet opplyst). Vi holder alt utstyr, dog ikke neoprensko. Det vil være 1 instruktør per 4-5 deltakere. Det settes sammen grupper som er ganske homogene mhp. alder og ferdighetsnivå. Kortkursene er for 16 år og oppover, men yngre deltakere går helt fint sammen med en forelder eller eldre søsken. Det kan hende vi må kansellere en dag grunnet lite vind eller sykdom. Skulle det skje, vil en få mulighet til å ta igjen tapt kursdag på en valgfri dag hvor det arrangeres annet kortkurs.


SOMMERSKOLER

Våre populære sommerskoler for 12-15 år er 3/4 dag mandag-fredag med brettseiling + SUP + annen aktivitet. Vi holder alt utstyr, dog ikke neoprensko. Det vil være 1 instruktør per 4-5 elever. Det serveres et lett måltid midt på dagen (inkludert i prisen).  Deltakerne kan kjøpe brus, is, og pølser til klubbpriser. 


JUNIOR, SPORT (erstatter tidligere regatta ungdom)

Dette er et tilbud for ungdom 12-15 år som som har lyst til å strekke seg et hakk lenger. Fokus er regatta, men det blir også noe triks og øvelser for å fremme brett- og seilkontroll. Det forutsettes ambisjon om å trene 2 ganger i uka, en forelder som kan stille noe opp, og eget utstyr. Det vil også arrangeres andre aktiviteter for denne gruppen, inkludert 2-3 helgeturer og deltakelse Brettfestivalen, NC og NM.


PLANENDE JIBB (NY)

Dette kurset er for deg som kan jibbe, men ønsker å komme planende ut av jibben. Kurset er basert på videoopptak fra båt med individuell tilbakemelding. Vi vil avholde dette ved 6 m/s eller mer.


INTRO TIL REGATTA

Kurset gir deltakerne grunnleggende ferdigheter for å delta i regattaer. Fokus er starttrening, seil- og brettføring, og regelverk. Kurset  er gratis og er en fin innfallsport til deltakelse på torsdagsregattaene.


FOILKURS (NY)

Kurset avholdes fire tirsdager og søndager i juni (2., 4., 9., og 11. juni). Det kreves minimum 4 m/s. Ved for lite vind, vil det settes opp erstatningsdager. NOTER: VI vil i år ha åpen klasse eller foilklasse i torsdagregattaene.  Det er klubbens ambisjon at deltakere på foilkurset fortsetter som deltakere på torsdagsregattaene. Klubben har generelt en ambisjon for 2019 om å bygge opp en sterk foilgruppe, og man anser foil som godt alternativ til Raceboard ved lettvindsforhold. 


Andre spørsmål  

Dersom du ikke får meldt deg på, skyldes det at kurset er fullt. Ta eventuelt kontakt med Grim Gjønnes, på grimg@crispideas.com eller 934 01 002.

Har du spørsmål om kurs og nivå ta kontakt med:

Grim Gjønnes, daglig leder
grimg@crispideas.com eller
934 01 002


VI TILBYR OGSÅ  

Privattimer med profesjonell trener

Kortkurs

Sommerskoler 

Bedriftseventer

Mer om vårt tilbud på lysakerfjorden.no


All deltagelse på kurs og trening i LBK regi skjer på eget ansvar. LBK tar ikke ansvar for slitasje eller skader på deltagernes utstyr. Ved bruk av LBK utstyr vil slitasje/skade på LBKs utstyr som skyldes normal trenings-/kursaktivitet dekkes av LBK, men LBK forbeholder seg retten til å kreve erstatning for uaktsom bruk av klubbens utstyr.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Fødselsdato
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Valgfritt: Ønsker brettplass
Dette er ikke garanti for plass, kun indikasjon for at på venteliste. Kontingent må betales før tildeling av brettplass.
Velg dag, sjekk mot ukeplanen over
Det tas forbehold om kapasitet. Ved fullt kurs på valgt dag, vil vi kontakte deg.
Samtykke til bruk av bilder på web
 *