Konkurranserettet kurs i Rallylydighet

For alle med opprykk til klasse 3 og oppover


På dette kurset tar vi utgangspunkt i hvor de enkelte hund og fører står. Vi plukker i fra hverandre momentene og går i dybden på disse. Videre så tar vi for oss konkurranse rettet trening, belønning og belønningsmetoder.
Det settes opp hele baner og vi går igjennom rutiner før, under og etter en konkurranse. Kurset legges opp til individuell trening, slik at du får mest mulig ut av din trening og hva du trenger hjelp til.

Vil du delta på dette kurset er det krav til hund og fører. Dere må ha oppnådd opprykk til klasse 3. 


Litt om Silje;
Har drevet aktivt med hund hele livet, da hennes mor trener og konkurrerer innen lydighet. Silje overtok sin mors pensjonerte lydighets hund da hun var 16 år. Trente og konkurrerte i den gamle elite lydighet i ca 2 år før Juni ble fulltidspensjonist. Juni lærte Silje mye når det kom til hund og hundetrening. Silje og Juni gikk også på nybegynnerkurs i rallylydighet allerede i 2007, da rallylydighet var forholdsvis ganske ferskt i Norge.

I dag har Silje border collien Agira. Hun er godkjent i redningshund Norske redningshunder og sammen så trener og konkurrerer de innen bruks, agility, lydighet og rallylydighet. Silje og Agira har oppnådd lydighet og rallylydighet championat. Deltok i NM Rallylydighet i 2018 og kom på 10. plass.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon