Rallylydighet

Rallylydighet er en relativt ny hundesport som spesielt er rettet mot treningsglede, samarbeid og trivsel for hund og fører. I rallylydighet går man en bane på mellom 15-20 skilt, som varierer fra konkurranse til konkurranse. Dette er et løssluppent alternativ til den ganske strenge konkurranselydigheten. Grunnferdigheter er hundens ABC innen de fleste hundesporter, og de er sentrale for å kunne sette sammen stødige øvelser. På dette kurset vil vi derfor legge opp til å ha teori og praktisk trening om hverandre, for å skape en god flyt i læringen til ekvipasjene. Vi vil i tillegg ha fokus på veien videre fra grunnferdigheter til ferdig øvelse, blant annet ved hjelp av baklengskjeding. Målgruppe for kurset er for deg som ønsker å ha det gøy med hunden din, skape samarbeid mellom hund og fører, eller for deg som har planer om å satse innen rallylydighet.


Lisbeth Ludvigsen har drevet aktivt med hund siden 2000. Lisbeth har sammen med sine hunder konkurrert i bruks, lydighet, rallylydighet og har hatt to godkjente redningshunder gjennom Norske Redningshunder . 

I 1995 fikk hun border collien Nico. Han var en stallhund som var med når Lisbeth instruerte i sprang og dressur. I 2000 fikk Lisbeth Tundra av Nangijala da hun skulle avlives av eier. Tundra var en hund med store utfordringer noe som har lært Lisbeth utallige ting om trening av hund. Tundra lærte Lisbeth mye om forståelsen av hund og det å være rettferdig i treningen.  Siden det har hun hatt rasen malinois. Nå har Lisbeth hundene Kylling og Pling. Kylling er godkjent redninghund og konkurrerer i rallylydighet. Pling konkurrerer i rallylydighet og lydighet, og har store ambisjoner i bruks. 

Lisbeth tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.

Lisbeth er innleid fra NordogBli med på kurs og lær Rally på en gøy måte 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon