Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Konkurranselydighet

Lydighet er en hundesport hvor man utfører fast bestemte øvelser og det bedømmes med poeng som kan gi deg opprykk i klassene innenfor lydighet. Alle hundene gjør de samme øvelsene og vurderes av dommer hvordan de ble fremført. I lydighetsringen ser vi hunder av nesten alle raser og førere av hund i alle aldre. De har alle en ting felles: Gleden av å arbeide og samarbeide med hunden sin.

Selv om ikke alle når like langt, kan alle komme frem til et brukbart resultat bare innsatsviljen og pågangsmotet er i orden. Du og hunden skal synes det er morsomt og utfordrende. Trivsel og mestring påvirker ofte resultatene.

Kurset passer like godt for deg som liker lydighetstrening på hobby nivå som for deg som ønsker å konkurrere aktivt. Det er viktig for oss å ha det moro uansett hvilket nivå du ønsker å være på. Miljø og samhold er resepten på gode resultater. Har du lyst til å gå kurs med oss er du hjertelig velkommen, uansett hvilken rasehund eller blandingshund du måtte ha.

Kurset tilpasses ekvipasjene 



Lisbeth Ludvigsen har drevet aktivt med hund siden 2000. Lisbeth har sammen med sine hunder konkurrert i bruks, lydighet, rallylydighet og har hatt to godkjente redningshunder gjennom Norske Redningshunder . 

I 1995 fikk hun border collien Nico. Han var en stallhund som var med når Lisbeth instruerte i sprang og dressur. I 2000 fikk Lisbeth Tundra av Nangijala da hun skulle avlives av eier. Tundra var en hund med store utfordringer noe som har lært Lisbeth utallige ting om trening av hund. Tundra lærte Lisbeth mye om forståelsen av hund og det å være rettferdig i treningen.  Siden det har hun hatt rasen malinois. Nå har Lisbeth hundene Kylling og Pling. Kylling er godkjent redninghund og konkurrerer i rallylydighet. Pling konkurrerer i rallylydighet og lydighet, og har store ambisjoner i bruks. 

Lisbeth tilbyr positiv undervisning i hundetrening fra valpkurs til konkurranserettet trening i lydighet, spor, rundering og rallylydighet.
Lisbeth er innleid fra Nordog

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon