BSK Alpint - Sem & Johnsen - BMW Bilia Skøyen: Klubbmesterskap med BBQ

    


Tirsdag 26. mars inviterer vi alle BSK sine alpinfamilier velkommen til årets kubbmesterskap i Kirkerudbakken. Det er klasser for alle, så meld dere på!  

Vi gjentar suksessen fra i fjor med egen Fun Race-klasse for de foreldre (og andre over 16 år) som synes terskelen for å stille i FIS- og veteranklassen i full SL-løype er for høy. I stedet kjører denne klassen SSL-løypen sammen med de yngste barna, og er ment som et morsomt og "useriøst" lavterskel-tilbud. Her oppfordrer vi alle de foreldrene som ikke deltar i veteranklassen til å stille opp og ha det gøy sammen med barna, og det er overhodet ingen forutsetning å være avdanket tidligere aktivløper fra forrige årtusen. Tvert imot, alle kan være med og ha det gøy, uavhengig av ferdighetsnivå.

Hovedsponsorer: Sem & Johnsen Eiensdomsmegling og BMW Bilia Skøyen.

Vi satser på flotte forhold, godt vær og ikke minst god stemning for alle. Det vil bli grilling ute (inkludert i påmeldingsavgift), kaker, kaffe, osv. Her er alle velkomne til en hyggelig og spennende kveld i bakken med renn for alle aldersgrupper på samme dag.

Etteranmelding inntil 1 time før rennstart:  300 kr

Renn 1: 8 år og yngre, 9 år, 10 år, samt Fun Race -- 2 omganger storslalåm

Renn 2: U11 - U16, FIS og Veteran-- 2 omganger SL

Program for begge renn:
16:30    Startnummerutlevering
17:00    Besiktigelse
17:30    Rennstart

BBQ og premieutdeling umiddelbart etter rennet.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon