Modern Norwegian Fairytales-en konsertopplevelse

VI RULLER UT DEN RØDE LØPEREN OG INVITERER HERVED TIL ET FORRYKENDE SHOW TIL STØTTE FOR PLAN!

Med rammene til vakre Jakobskirken ønsker vi å invitere dere til vårt musikalske show hvor norske kjærlighets- og bryllupshistorier gjennom tidene er tema. 

Elsker du romantiske komedier og feel good filmer bør du bytte ut Netflix denne kvelden og ta turen ned til Jakobskirken:) 

Med virkemidler som musikk, humor, dans og sang tas dere med på en tidsreise i kjente kjærlighetshistorier. En rekke kjente fjes står på scenen for å underholde dere, og et knippe kjente leverandører fra bryllup og eventbransjen har alle slått seg sammen for å støtte Plan. 

Denne kvelden skal vi feire at vi er så heldige å bo i et land hvor vi kan få velge selv, og samtidig få være med å støtte de som ikke har den muligheten. 

Visste du at hvert andre sekund giftes en jente under 18 år bort i barneekteskap. Det er 12 millioner jenter i året! 

Skal du delta på ett event i vår, er dette ikke bare et once in a life time show hvor denne gjengen er samlet på scenen, men ditt nærvær betyr en forskjell❤️

Og du, går du i giftetanker er bla Farmen jentene Tonje og Lene og Marian Aas Hansen og Zelimir noen av kveldens kjendisbrudepar, så her kan dere være "flue på veggen" og plukke med dere mye bra tips til Den store dagen;) 

OM SHOWET

Selve showet tar oss med på en morsom, musikalsk tidsreise i norske kjærlighetshistorier fra fra vikinger på 800-tallet frem til i dag der likekjønnede par kan gifte seg i kirken ,  vi lover både en god dose romantikk, latter og rørende øyeblikk.  

Hva har for eksempel Harald Hårfagre til felles med Espen Askeladden og  vår egen Kong Harald?  Kjærlighet ved første blikk er definitivt ett av de;) 

For to år siden kom loven som gjør at Farmen vinner Tonje Garvik & Lene Sleperud som likekjønnede brudepar kan smis i hymens lenker også i kirken. Love is love!

"Hon maler regnbuefarger, heiser høyt så det blir klart, at alle må få leve sammen som de vil, og det litt snart"

Marthe Wang

Vi er veldig stolt av å kunne annonsere at det også blir lansering av singelen Nothing Now med nykommer Helena Leinebø med band, vi har nemlig fått vår egen aksjonssang til Plan!

En spektakulær helaften venter dere, og alt dette til en god sak! 

Noen av de som står foran og bak scenen denne kvelden :

Artist og felespiller Marie Klåpbakken, artist Helena Leinebø med band, Spellemannsnominerte Marthe Wang, Marian Aas Hansen og Zelimir , Norges råest showgruppe Show de Vida, "Farmenparet" 2018 vinner Tonje Garvik og Lene Sleperud, kjendisdesigner Nina Naustdal (London), stylist og TV profil Jon Lundemoen,  moteprofil Silje Pedersen (Motesilje) , Marie Pihlstrøm gospeltrio, Håvard Gryting,  Yvonne Christiansen, Pilotviking, Glenn Henriksen og Julian Bjørnerem m.fl 

Kveldens husband består av noen av landets fremste musikere (ledet av Lars-Erik Dahle og kapellmester fra Stjernekamp) , som vil sørge for at taket letter i Jakobskirken denne kvelden! 

Vi gleder oss til å ta dere med på en musikalsk reise gjennom ulike sjangre og stiler, en perfekt start på lørdagskvelden og helgen der altså! :-)


Om arrangementet: 

Arrangementet passer for alle (du trenger absolutt ikke gå i giftetanker eller ha festplaner for å komme men gjør du det vil du finne de hotteste trender og inspirasjon til alt fra musikk til styling og alt imellom), så ta med deg en venninne eller to, mannen, partner, mor og far eller kollega på en feel good kveld for en god sak! 

Bar, bobler og servering tilgjengelig.

Dørene åpner klokken 19.00 med mingling og bar, showet starter fra scenen kl 20.00. 

NB! Free seating

Vi ruller ut den røde løperen og gleder oss til å møte DEG!

Kleskode: Kom som du er, men har du lyst å pynte deg litt ekstra er det HELT innafor en slik festkveld! 

Følg oss på facebook og instagram "Modern Norwegian Fairytales" for løpende informasjon, konkurranser osv:

Facebook: https://www.facebook.com/events/302740753994515/

Instagram: https://www.instagram.com/modernnorwegianfairytales/


Arrangør: Bryllupsplanleggeren Podcast med partnere:

Kitchn, By Hancock, Arrangøren, Pretty Flowers, Bryllup og Events, IT Jenter, Mini Oslo, Tesori Diamanter, Green Peel, Vakre Rom boligstyling, TL Design, Oslo Event, Eventyrbruden, Soulcake Design, Showfabrikken Media, Pearls and Petals, Show de Vida, Weddingshower Din messe m. Fl

I anledningen har vi opprettet en innsamlingsaksjon https://www.plan-norge.no/innsamling/modern-norwegian-fairytales hvor det også går an å gi donasjoner rett til Plan. 


 

Registreringsskjema