RBK Fotballskole Stjørdal 2019

Stjørdals-Blink Fotball og Rosenborg BK inviterer til RBK Fotballskole på Nye Blinkbanen 12. - 14.august 2019.

RBK fotballskole er åpen for jenter og gutter f. 2006 - 2010. Det er satt et absolutt tak på 150 deltakere. Rosenborg BK er ansvarlig for det fotballfaglige og står for innholdet på øktene under fotballskolen. Målsetting for fotballskolen er å dekke unge spilleres behov for trygghet, trivsel, selvtillit og utfoldelse. Fotballfaglig skal RBK's fotballskole ta deltakerne "et steg videre". 

RBK fotballskole arrangeres i et samarbeid mellom Rosenborg Ballklub, SpareBank1 SMN og lokale klubber, der RBK står ansvarlig for det sportslige innholdet, og klubben er ansvarlig for gjennomføringen. I tillegg kommer det A-spillere fra Rosenborg til hver fotballskole, for å møte deltakerne. Fotballskolen er lagt opp slik at den skal være mest mulig lik en treningsdag til RBK sitt A-lag, hvor da deltakerne får et innblikk i proffhverdagen.

Les mer om RBK fotballskole her (www.rbkskolen.no) og følg gjerne både Stjørdals-Blink Fotball og RBK på facebook

En hilsen fra Pål Andre Helland: https://berre.wistia.com/medias/30neby9onu

Detaljert program for RBK-fotballskole 2019 vil bli sendt på mail ukene før fotballskolen starter til alle som melder seg på.

Hva koster det å delta?

Fotballskole Kr 1.450,-

Inkluderer flotte deltakerartikler bl.a.drikkeflaske, matboks, fotball, sekk,spillertrøye, fotballfaglig instruksjon, RBK-besøk, 3 x lunsj, foredrag m.m.

Mer informasjon kommer.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon