Norske influensere
Sted: Vega Scene
Startdato : 14.03.2019 13:00
Påmeldingsfrist : 14.03.2019 12:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Nils Petter Strømmen
Tel: 92810087
nils.petter.strommen@kantar.com

Norske influensere

Ungdommens medievaner har endret seg radikalt de siste årene. Selvpublisister, med base på YouTube og Instagram, har blitt en ny påvirkningskanal for virksomheter som ønsker å opplyse eller selge noe til de unge.


Nordic Screens og Kantar Media inviterer til ettermiddagsseminar for deg som vil lære mer om hvor og hvordan du kan nå ut til et ungt publikum gjennom bruk av influensere.


PROGRAM

De unges medievaner

Alexander Eidsæther, seniorrådgiver Kantar Media
Med utgangspunkt i tall og statistikk fra Kantar Media-undersøkelser, som Interbuss, Social Media Tracker, Forbruker & Media og TVOV, tegner Eidsæther opp bildet av den rivende utviklingen i medievanene til de nordmenn mellom 15 og 30 år.

Dette er regelverket

Lars Erik Krogsrud, rådgiver Medietilsynet
Magnus Ritland Taule, jurist Forbrukertilsynet

Hvis du skal bruke influensere som en del av markedskommunikasjonen, bør du være kjent med gjeldende lover og retningslinjer som trer i kraft – blant annet for merking av innhold. Medietilsynet og Forbrukertilsynet fører tilsyn med det aktuelle regelverket, og kommer for å fortelle deg det du må vite.


Slik jobber du med influensere

Marte Bruset Lunde, talentsjef Nordic Screens
Kim Køste, innholdsprodusent Nordic Screens

Hvorfor og hvordan kan annonsører, organisasjoner og offentlig virksomheter bruke influensere for å nå fram til unge målgrupper? Lunde og Køste forteller om prosessen og samarbeidet fra idé til effekt, og har med seg både vellykka - og mindre vellykka - eksempler.

Snakk om påvirkning
Stian Barsnes-Simonsen, kreativ leder i Nordic Screens, i samtale med influenserne Kristin Gjeldsvik, Romy Felicia og Kim Køste.


Med forbehold  om endringer.


Deltageravgift: NOK 750,- inkl. mva.

Betaling med kredittkort: 0,-

Fakturagebyr: NOK 125,- inkl. mva.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon