Intensivt nybegynnerkurs i Cubansk Salsa lørdag 27. april

DETTE 3 TIMERS KURSET ER FULLTEGNET!

LEDIGE PLASSER PÅ SALSANORS ORDINÆRE NYBEGYNNERKURS TIRSDAG 30. APRIL KL.17:45-18:45 I TRONDHEIMSVEIEN 137 (Musikkteaterhøyskolen).
PÅMELDING HER: https://www.deltager.no/salsanor_nybegynnerkurs_april2019

Har du alltid hatt lyst å lære å danse salsa? Kjenner du noen som er nysgjerrige på salsa og de latinske rytmene? Lyst til å friske opp gamle kunster? Eller kanskje lære å danse den andre rollen i salsa? Det har du nå muligheten til! 

SalsaNor i Oslo har gleden av å invitere til nybegynnerkurs i Cubansk Salsa med instruktør fra Cuba! Kom og bli med og lær denne herlige dansen sammen med Oslos triveligste danseskole - vi gleder oss til å bli kjent med akkurat deg! 

Kulturhuset
Youngsgt. 6

Rom:  Boksen, 3.etg

  16:00 - 17.00  
  Lær grunntrinnene
 17.00 - 18.00 
  Lær basis figurer
18.00 - 19.00
Øv på det vi har lært

     
21.00: Gratis konsert med La Gozadera på hovedscenen på Kulturhuset, her kan dere øve på salsatrinnene til flotte cubanske rytmer og topp stemning!  

Pris

Kurspris: 500 kr 

SalsaNor medlemsrabatt kr. 50,- (mer info om medlemskap lenger nede på siden)  

Studentrabatt kr. 50,-  (ta med gyldig studentbevis når du møter opp til timen)


Påmelding

Det er begrenset antall plasser på kursene, maks 20 personer, så her er det førstemann til mølla!

For dere som er nye i salsaens verden er fører-rollen typisk mannens rolle, og følger-rollen typisk kvinnens. Men det er selvfølgelig lov å melde seg på til den rollen man vil! 

SalsaNor Medlemskap
SalsaNor-medlemskap koster 100,- og medlemsfordeler gjelder for både året du kjøper medlemskort og for det påfølgende året. SalsaNor-medlemmer får 50,- i rabatt rabatt ved påmelding til SalsaNor Oslos kurs, og på enkelte andre SalsaNor-arrangementer, som Ruedakongressen.

Kjøp medlemskap til SalsaNor her! 


Velkommen på kurs!

Hvis du lurte: Det er oppført at kurs koster 11 kr. I tillegg kommer valg av påmeldingstype. Sluttsummen skal stemme med beløpt over.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon