KURS FERMENTERT SURKÅL- GREP 2019
Sted: Nimo klinikken
Startdato : 19.02.2019 18:30
Sluttdato : 19.02.2019 21:00
Legg til i kalender
:
Kontaktperson for arrangementet:
Elisabeth Henriksson
Tel: 45106044
elisabeth@nimo.no

KURS FERMENTERT SURKÅL- GREP 2019

KURS FERMENTERT SURKÅL- GREP 2019

Gå ned i vekt, bli i godt humør og få glødende hud

Lær deg å lage fermentert surkål med ernæringsterapeut Elisabeth Henriksson
tirsdagen 19 februar klokken 18.30.

Fermentert surkål er enkelt å lage og helsebringende og godt for tarmfloraen din. Studier har visst at det bra for humøret, for restitusjon etter trening, men også for å holde vekten samt ved vektnedgang.


Sammen tilbereder vi surkålen som du får med deg hjem i en glasskrukke.

Det er få plasser, meld deg på allerede i dag!

Pris : 500,- (inkl. materialer og ingredienser)
Sted: Nimo Klinikken, Øvre Storgate 4-6, 3018 Drammen