Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Båt/kajakk på land og kranløft, sommer 2019

Leie av plass på land/stativ for kjølbåt, jolle, brett og kajakk. Sommer 2018

Velkommen til ny sesong på Tangen!

VI ønsker at det skal være et yrende liv på Tangen, med plass til alle våre medlemmer. Det krever at hver og en overholder de reglene som gjelder og passer på at man plasserer jolle/brett/kajakk der man er anvist plass og sørger for at seil og utstyr ryddes etter bruk. 

ALLE joller/båter/kajakker må være påført eiers navn og telefonnummer. 

Dersom du ikke har kontaktinfo på båten din, vil den bli fjernet fra området. 

Du kan på denne nettsiden gjøre innbetalinger av avgift for kranløft.

NB! I forbindelse med store jollearrangementer som AskerOptimisten i august, jolle-NC o.a. må kjølbåter og joller i opplag flyttes til anvist plass.

NB! NB! Kjølbåteiere med plass på land må overholde opplagsreglementet. Ved innbetaling av opplagsavgift må feltet 'Jeg har lest og aksepterer opplagsreglement for kjølbåter' være krysset av for at tildelingen av plass skal gjelde. 


OPPLAGSREGLEMENT FOR ASKER SEILFORENING
Kjølbåter på land, sommerhavn
Gjelder fra 1. april 2014

•  Kun medlemmer i Asker Seilforening gis anledning til å ha kjølbåt på land på Tangen.

• Plass på land tildeles av Asker Seilforening for en sesong av gangen. Båter som blir brukt i trening og regatta gis prioritet.

• Plass på land anvises av den seilforeningens styre bemyndiger, båteier plikter å følge dennes anvisninger.

• Før båten plasseres på Tangen skal havneavgift være betalt. på et godt synlig sted som bekreftelse på at avgift er betalt.
  Båten må være merket med båteiers kontaktinformasjon.

• Båteier med plass på land kan om ønskelig disponere kjølbåt-kran men plikter å forholde seg til gjeldende kraninstruks.

• Båteier benytter seilforeningens kjølbåtkran, mastekran, utsettingsramper og annet utstyr på egen risiko.

Båteier plikter å besørge fjerning av båt og tilhenger i forbindelse med regattaarrangementer i seilforeningens regi. Det er båteier sitt ansvar å finne egnet sted å hensette båten mens arrangementene pågår. Asker Seilforening vil så langt som mulig bistå med forslag. Flytting av båten skal skje senest tre dager før arrangement. Om en båt ikke blir flyttet av eieren, vil Asker Seilforening for eiers regning og risiko gjennomføre flytting. Asker Seilforening vil varsle om arrangementet på www.askerseil.no og Asker Seilforening sine Facebook-sider minst to uker før flytting skal finne sted. Båteier kan miste sin plass på området dersom denne flytteplikten ikke er overholdt.

• Båteier har ikke rett til å overdra, fremleie eller låne bort tildelt plass til tredjepart.

• Sommerhavn gjelder fra første hverdag etter felles båtutsett. Dersom ikke vinteropplag er avtalt, plikter båteier å fjerne båt og henger fra Tangen senest en uke før felles båtopptak.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon