AASK - Topptur introhelg


Velkommen til en helg med toppturer på Standalhytta!

Dette er helga for deg som har grunnleggende skiferdigheter, men gjerne vil starte toppturkarrieren sammen med erfarne turledere og andre deltakere på samme nivå i flotte omgivelser. 


Aktuelle turer

Appelsinhaugen, Fladalen, Kolåstind, Sandhornet, Fingeren, Sølvkallen, Skårasalen mm. Vær og føre avgjør hvilke turer som velges.

Vi legger opp til turer i små grupper på enkelt nivå lørdag og søndag og fokuserer på teknikk, utstyr og sikkerhet. Vi svarer på spørsmål og hjelper de som er helt ferske. Om noen vil, så er det sikkert mulig å få seg noe bra nedkjøring også. Velkommen!  

 

Alle turene krever at man tar med seg utstyr for topptur på ski. Ski (randonee eller telemark), skisko,  skifeller, bekledning for vinterfjellet. Skredsøker, søkestang, spade og hjelm/briller og sekk.  En del av sikkerhetsutstyret kan lånes. Mangler du noe, så spør på forhånd!

 

Førstehjelpsutstyr, kart/kompass/gps, vindsekk, hodelykt, skarejern, drikkesekk/flaske og termos kan være kjekt å ha.


Dato:

22.-24. februar 2019

 

Priser:

Medlem kr 1600,-. Ikke medlem kr 1900,-

 

Prisen inkluderer overnatting fredag – søndag, middag fredag og lørdag, full pensjon, samt turer med turleder. Ta selv med det du ønsker å drikke til middag. Hvis du har allergier eller intoleranser, gi gjerne beskjed på forhånd, sånn at vi kan ta hensyn til dette.

 

Vi serverer en fullverdig frokost og du smører din egen matpakke til turen.

 

Alle hjelper til på kjøkkenet og med å rydde før vi reiser.

 

 

Kun 30 plasser til denne helgen – så hiv deg rundt og meld deg på! Først til mølla… Gi gjerne beskjed hvis dere ønsker å dele rom med noen spesiell, så prøver vi å imøtekomme ønsker så langt det lar seg gjøre..


NB! Se generell vilkår for deltakelse på denne nettsiden: http://aask.no/index.php/aktivitetskalender

Deltakere skal lese gjennom dette før påmelding. 


 

Standalhytta er en velutstyrt hytte med gode fasiliteter. Badstu, moderne sanitæranlegg, nytt kjøkken, peisestue, hunderom og vei nesten helt frem. Det finnes to-, tre og firemanns rom.

Ta med sengetøy/sovepose/lakenpose og håndkle!

 

Kontakt:

Arne Fagerhaug, mob. 90917072, e-post: arne.fagerhaug@me.com

 

Velkommen til en minnerik helg!!!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon