Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Trening: Optimist 2019

Optimist Viderekommende/Regatta/NC ønsker seilerne velkommen tilbake til en ny sesong i Asker Seilforening. Kurset er for seilere som har noe tidligere seilerfaring og splittes i to forskjellige grupper ut i fra erfaring og interesse hos seilerne. Optimist Viderekommende/Regatta kommer til å være en gruppe som splittes ved behov. I løpet av sesongen vil det i tillegg til seiling bli bading, storbåtseiling og Feva-seiling.

Optimist NC retter seg mot de erfarne optimistseilerne, som er klare for regattadeltagelse.

Viderekommende:

Optimist Viderekommende retter seg til de barna som har gått nybegynner kurs eller har tidligere seilerfaring fra Optimist. Kurset fokuserer på seilglede og mestringsfølelse, gjennom å ha det gøy på vannet og bli kjent med båten. Det blir lagt tid på både baneseiling med fokus på seilteknikk og boat handeling, men også mye tid på å seile tur og mestre de vindforholdene vi har i indre Oslofjord.

Regatta:

Optimist Regatta retter seg til de seilerne som har seilt 2-3 år i Optimist og som har lyst til å begynne med regattaseiling. Fokus vil være på mye av det samme som Optimist Viderekommende, med seilglede og mestringsfølelse, men samtidig med innslag av regattaseiling. Seilerne vil delta på klubbens tirsdagsregattaer som en del av treningen og de som ønsker oppfordres til å være med på regattaer innom kretsen og kanskje til og med prøve seg på en Norges Cup i løpet av sesongen. 


NC:

Optimist NC er treningsopplegget for optimistseilere som har hatt 3-4+ år i optimisten og vil seile aktivt mot Norgescuper. Treningsopplegget vil være mer regattaorientert. Tirsdagsregattaer inngår i treningene, og det er ønsket at man deltar på flere regattaer i nærområdet.

 

Vi bruker samme påmeldingsskjema for alle gruppene, skriv derfor i kommentarfeltet om seileren ønsker Viderekommende, Regatta eller NC.


Se askerseilforening.klubb.nif.no/Jolle/Optimist for mer informasjon.

Skal du leie båt må du huske å  bestille leie av  på https://www.deltager.no/leieutstyr2019


Det er obligatorisk å være medlem i Asker Seilforening når man deltar i organisert trening.

For nybegynnere er kontingent i Asker Seilforening inkludert i treningsavgiften. Viderekommende seilere må melde seg inn i foreningen. askerseilforening.klubb.nif.no/Om/Sider/BliMedlem.


MERK ved påmeldingen:

Allergier, funksjons- eller aktivitetsbegrensninger, medisiner og liknende forhold noteres i feltet "Spesielle hensyn" og nevnes også på trening.

Det kan være aktuelt for seilforeningen å:           

  • ta bilder/film av barna
  • publisere bilder av barna på Seilforeningens hjemmeside asker-seilforening.no
  • publisere bilder av barna i trykt reklame-materiell relatert til Sjøsprøyt eller Seilforeningens aktivitetstilbud (f.eks. flyers)
  • publisere gruppebilder av barna i lokalaviser og Seilmagasinet (nett eller papir)

Dersom du vil reservere ditt barn mot noe av dette må det noteres i feltet for reservasjon mot foto/video/publisering.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon