Valpekurs på Melhus

Har du fått valp, og ønsker å gå kurs, er vårt valpekurs midt i blinken for deg og valpen din!


Kurset gjelder valper opp til fylte 6mnd
 

Dersom hunden din er over 6mnd, kan du melde deg på et kurs i hverdagslydighet hos oss.
Mer informasjon og påmelding finner du herHos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig. Det vil si at de metodene vi benytter oss av er tilpasset deg og din hund, og deres forutsetninger. 

Et valpekurs er viktig å ha som ballast videre. Det er også en super måte å bli kjent med valpen på - og ikke minst en god måte å starte hundeholdet sitt på. 
Vi har små kurs, med minimum to instruktører pr. kurs. Det vil si at dere får den oppfølgingen dere skulle trenge, svar på spørsmål og hjelp til utfordringer dere eventuelt møter på.
Alle våre instruktører har tatt to års utdanning, og har lang erfaring med hund.
Vi benytter oss utelukkende av positive metoder, basert på lang forskning omkring feltet. 


På dette kurset skal vi blant annet gjennom følgende øvelser og temaer:

- Teorikveld

- Kontakt

- Sitt og ligg

- Bli

- Gå pent i bånd

- Innkalling

- Miljøtrening

- Forbuds-trening

- Roligtrening

- Møtetrening

- Hundens 5 om dagen (aktivisering av hund)

- Helse og hund

- Hilsetrening

- Avsluttende prøve


Oppstart er tirsdag 15. januar kl 18:30

Den første kvelden er det kun teori og avholdes på Øya videregående skole, Kvålsvegen 133, 7228 Kvål. Inngang merket Dyreklinikk.

Da skal hunden IKKE være med. Denne kvelden vil vare til ca kl 21:30.

Den første kvelden er ren teorikveld og varer til ca 21.30. Da går vi blant annet gjennom hundens signaler, læring og metoder og valpens utvikling til å bli en voksen hund.

De resterende 6 kvelder som også er på tirsdager (praktisk trening), foregår utendørs på Øya Videregående Skole, Kvål. Første praktiske kveld er 22. januar  kl 18:30. Treningene vil foregå ute.

Kle dere og hundene etter været!


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om man skriver en kommentar om ønsker til kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening i regi av oss.
Disse treningene blir annonsert via Facebook-sidene våre, og foregår en gang i uken.  


Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en e-post:
sorvest@trondheimhundeskole.no

Dersom du mot formodning ikke kan delta på kurset etter å ha betalt, men melder deg av 48t før kursstart, refunderes deler av kursavgiften.
Krav for refundering er dersom valpen blir sendt tilbake til oppdretter eller dokumentert sykdom hos hund eller eier. 


(Om du skulle ha spørsmål vedrørende kurset kan du sende oss en e-post:) Om du skulle ha andre spørsmål vedrørende kurset, kan du sende oss en e-post:Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon