Yoga Ro

Yoga Ro Onsdager kl.20.00-21.30 Yoga Ro er som titttelen tilsier en rolig og enkle yogatime for deg som trenger avspenning og hvile i hverdagen. Yoga Ro er en rolig og enkel yogaklasse, uten solhilsen for deg som er nybegynner. Vi jobber gjennom kurset med å falle til ro i kroppen og i toppen og i timen. Undervisningen og programmet vil variere noe fra gang til gang, avhengig av hva klassen trenger.  les mer under http://www.brafokus.no/yoga


Yoga Ro vil inneholde like deler av enkel Hata-Yoga og Yin yoga, da Yin kurset ble fort fullt!  


Undervisningen går over 11 uker, 90 minutter hver gang (frem til påske) med unntak av: 

Ikke Yoga:  Onsdag 23.01. og Onsdag 13.02. da jeg er på kurs i Oslo. Det er ikke yoga i vinterferien som er uke 9 ( onsdag 27.02.2019)


Dere som gikk på yoga hos meg i høst får spesial pris! kr.1400,- (Du velger "fortsettelse" i kategori ved påmelding) det gjelder uansett om du gikk på  Yoga Ro eller et av de andre yogakursene! Du har mulighet til å bytte til en annen klasse hvis det ikke passer en uke.


Ny betaler Kr. 1550,- hvis du betaler hele beløpet ved påmelding, eller velg delbetaling over 3 måneder (kr.550,- X 3). (Dette velger du i "klasse/kategori" som kommer opp i påmeldingsskjema)

OBS!  BINDENE Påmelding!


Kursavgift blir kun refundert hvis du har legemelding om at du ikke kan praktisere yoga.  All yogapraksis foregår på eget ansvar. Ved å melde deg på kurs har du godtatt betingelsene. Gi læreren beskjed hvis du har en skade eller har byttet kne, hoft eller lignende, slik at du kan få hjelp til tilrettelegging og alternative øvelser.


Ta kontakt med meg på 90128093 eller ellen@brafokus.no ved spørsmål eller problemer med påmelding. 


Har påmeldingsfristen gått ut? Ta kontakt med meg, mulig det er ledig plass, du betaler da ved oppmøte.

 

Registreringsskjema