Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Nybegynner timer Vinyasa yoga

VELKOMMEN TIL DEG SOM HAR LYST Å PRØVE VINYASA YOGA


Vi tilbyr 3 timer på nyåret, og du kan velge å melde deg på en eller flere:

  • Torsdag 3/1-19 kl 18.00-19.17
  • Tirsdag 8/1-19 kl 18.00-19.15
  • Torsdag 10/1-19 kl 18.00-19.15


Pris pr time: 120,-

Pris for alle 3 timene 300,-


DET ER OGSÅ MULIG Å MELDE SEG PÅ OG HA EN FAST PLASS PÅ EN AV VÅRE VINYASA YOGA GRUPPER SOM GÅR HELE SEMSTERET FRA JAN-MAI 2019

Info/påmelding:https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=258740&fbclid=IwAR38JGjH4UStWM_mpo6hgu-FuvEM8lnBWFoIS2j4feazH5v2VmZ6g4_VoQ4


HVA ER VINYASA YOGA

Vinyasa betyr "to link breath to movement" det vil si at kjernen i vinyasa er man beveger seg fra den ene stillingen til den neste i takt med pusten og med stor tilstedeværelse.  Solhilsen som brukes i de fleste yoga tradisjoner, er et eksempel på en vinyasa.

Følelsen ved å binde pust sammen med bevegelsene i flytende overganger mellom de ulike yogastillingene kan oppleves som en «dans» og derfor blir vinyasa yoga også kalt "flow yoga". Vinyasa er en fantastisk og oppløftende yogaform som skaper en følelse av letthet og klarhet i både kropp og sinn.

Du øker blodsirkulasjonen, styrker og tøyer muskler spesielt i rygg, mage, ben og armer. Sekvensen av stillingene kan være forskjellig fra klasse til klasse, men følger alltid en flytende progresjon som beveger seg fra enkle til mer komplekse øvelser. Det er også mulig å fordype seg i de forskjellige posisjonene.


Timen avsluttes med en god avspenningsdel.

Du kan forvente å føle deg mer balansert og styrket når du går ut av timen.

Hjertelig velkommen :)

Lena



 

Registreringsskjema