Rælingen skiklubb alpin - Skiskole Litt øvet 10.februar 2019

Velkommen til Skiskole i Marikollen skisenter! 

Gjennom et dags kurs er målet at barna skal videreutvikle skiferdigheter gjennom skileik. Våre kvalifiserte instruktører sørger for et variert aktivitetsprogram tilpasset barnas ferdighetsnivå. Formålet med skiskolen er å lære barna skiteknikk slik at de kan oppleve skiglede i alpinbakken. Etter gjennomført kurs vil innmelding i Rælingen skiklubb alpin være en fin videreutvikling hvis ønskelig. Alpinbakken er en fantastisk arena for aktivitet og lek for alle aldre og hele familien. Barna må ha fylt 5 år og ha egne alpinski,  støvler og hjelm. Maks. 16 barn per kurs. 

På skiskolen skal barna lære: 

Skiteknikk

Slalomsvinger 

Kjøre kontrollert i bakken, og svinge unna objekter

Bli trygg i heisen og være selvhjulpen i heisen

Alle kursene vil bli gjennomført i koppheisen i Marikollen 3 (MK3, barnebakken). Oppmøte ved heishuset kl. 11.00. Foreldre kan være med ved oppstart (nederst i bakken). Ta med mat og drikke, klær etter forholdene og godt humør.  Deltagerne må selv stille med skiutstyr. Vi svarer gjerne på spørsmål om du trenger tips og råd. Ta kontakt på Skiskole.alpin@rsk.no

Det blir lunsj i klubbhuset ved siden av bakken. Vi anbefaler at alle har med seg matpakke og drikke. Kiosken er åpen så det er muligheter for å kjøpe mat og drikke også.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hilsen Ingar Berg, ansvarlig for Skiskolen

Skiskole.alpin@rsk.no 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Klasse/kategori
 *
Navn på deltager
 *
Fødselsår på deltager
 *
 *