Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Overnatting Bama Ål 2019

Dette er årets begivenhet for utøvere i U12, U10 og U8. Som kanskje mange vet så er det også mange fine arrangement iløpet av helgen, kan nevne innmarsj der alle utøvere og "støtteapparat" går igjennom Ål sentrum som avsluttes med stor utekonsert. Flotte premiesermonier for klassene med underholdning. God anledning for utøvere og foreldre til å tilbringe tid sammen både i og utenfor løypene.

For løpere i U12 skal de kjøre super G fredag og må derfor opp på torsdag kveld, alternativt oppmøte i skibakken fredag 0730.
Gruppe u8 og U10 har renn lørdag og søndag, reiser opp fredag kveld. Oppmasj og åpningssermoni starter kl 1830. Anbefaler alle som har mulighet til å rekke frem til denne!
Om de ønsker å komme opp torsdag for å besiktige bakke og heie på de fartsgale u12 løperne våre, er de hjertelig velkommen til det. Det gir også en god anledning til frikjøring for foreldre og utøvere. Dette er en foreldrestyrt samling men det vil delta trenere som vil bidra med renn organiseringen. Det gir også foreldre en god mulighet til å bli bedre kjent på tvers av gruppene.

Alt avregnes etter turen.
NB! LEKSEFRI


NB!!!!!! HUSK PÅMELDING TIL RENN PÅ MINIDRETT.NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det fylles fort opp og de har tidligere hatt et tak på 850 utøvere!!!! Påmeldinger etter fristen godtas ikke lengre pga høy pågang!!!


God informasjonsside fra Ål Idrettslag: www.aalalpin.com
Med informasjon om program, heiskort og masse annet.


Bo

Thon hotel  Husk, ta med  preppeutstyr.

Det er begrenset med plasser og vi har 10 rom til rådighet. Ved evt stor pågang vil det være først til mølla prinsippet. Er også i dialog med Thon om evt tilgang til flere rom. Men dette avhenger av tidlig påmelding fra dere!!!!


Reise

Hver enkelt familie har ansvar for dette. Om noen utøvere skal reise uten egne foresatte må dette koordineres og avtales med andre foreldre, slik at utøveren har en foresatt og forholde seg til. Det kreves endel organisering da de forskjellige grupper/gutter/jenter har forskjellige start/oppmøtetider i bakken.


Estimerte priser, kan komme noe i tillegg: 

Priser inkluderer halvpensjon på Thon Hotel Hallingdal (Frokost og middagsbuffet)

Felles lunch organiseres i bakken med grilling eller liknende. Ta gjerne kontakt med Dag om noen kan ta ansvaret for organisering av dette.


Heiskort
Ikke inkludert. Kjøpes av den enkelte enten i velkomstsenteret i Ål eller i alpinanlegget.

Vinterlandkortet er et felles sesongkort for flere skianlegg, og gjelder i følgende anlegg;
* Ål Skisenter
* Hemsedal Skisenter
* Geilo Skiheiser
* Gol Skisenter
* Nesbyen Alpinsenter
* Hallingskarvet Skisenter
* Solheisen



For ytterlige spørmål eller kommentarer ta kontakt på trenere eller meg: 
[email protected]


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon