Møt Will Tuttle- forfatter kosthold for fred.

En kveld med Will Tuttle, forfatter av The World Peace Diet/ Kosthold for fred

 

Forfatter Will Tuttle kommer til Oslo den 31. oktober og skal i regi av Født Fri Dyr og Drageforlaget foredra om boka The World Peace Diet/ Kosthold for fred.

 

Om boka:

I boka Kosthold for fredforeslår Will Tuttle – som Pythagoras, da Vinci, Schweitzer, Gandhi, Tolstoj og andre før ham – at våre dyrespisende vaner avspeiler en fordums verdensanskuelse. For om lag 10 000 år siden temmet mennesker de første dyrene og begynte å gjete dem. Dette var begynnelsen på et tanke- og handlingsmønster som gjorde mennesker til jordas herskere.

  

Våre åndsliv og samfunnsliv er dypt preget av vår herskermodus. «Så lenge det er slaktehus, vil det være slagmarker», skrevLeo Tolstoj. Will Tuttle utdyper dette og foreslår hvordan vi som art kan utvikle vår bevissthet slik at vi ikke bare frigjør dyrene vi deler jorda med, men også frigjør oss selv gjennom valgene vi tar hver dag.

 

Kosthold for fredoverrasker og provoserer, men er i bunn og grunn en håpefull bok som beskriver en verden der mennesker ikke er herskere, men forvaltere. En verden der fred endelig kan få grobunn. 

 

Boka kom ut på Drageforlaget i 2015, men har ikke fått en skikkelig lansering i Norge før nå, når Will Tuttle endelig kommer på besøk til Norge.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon