Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Oslo Skøiteklubs skøyteskoler på Frogner stadion høsten 2018


På skøyteskolen lærer barna grunnleggende skøyteferdigheter og enkle kunstløpsøvelser samtidig som det er lek og moro.

Erfaringsmessig vet vi at de som går 2 ganger i uken på våre skøyteskoler mestrer øvelsene bedre og får raskere progresjon. I OSK har vi flere skøyteskoler og det er mulig å delta på flere av våre skøyteskoler. 

Minstekrav: Man må kunne stå oppreist på skøytene uten å ha støtte.

Treningstider (foreløpige): 

Skøyteskole 4-6 år: Mandag og onsdag kl 18 - 19

Skøyteskole 7-9 år: Mandag og onsdag kl 18 - 19

Skøyteskole 10-17 år: Mandag og onsdag kl 19 - 20

Skøyteskole voksne: Mandag kl 19 - 20


Oppstart: 12. november 2018 (forutsatt at isen er ferdig lagt). Dersom ikke isen er klar vil vi tilby forberedende barmarkstrening.

Trenere: Vi har erfarne trenere på isen som selv har vært aktive løpere, noen for mange år siden, andre er fortsatt aktive konkurranseløpere og hjelper våre hovedtrenere på skøyteskolen. 

Bekledning under skoletiden: Hjelm er påbudt for alle. Sykkelhjelm er helt fint å bruke. På skøyteskolen er det viktig å ha på seg gode, varme klær som det er lett å bevege seg i. Det er viktig for trenerne å kunne se hvordan de beveger seg, derfor anbefales f.eks ull innerst, en ullbukse eller treningsbukse over. Til barmarkstreningen er det viktig med joggesko. De første kunstløpsskøytene kan kjøpes i sportsbutikker eller på nettbutikk for kunstløp. Førstegangsskøyter skal gi god støtte til anklene. Det er viktig å ha skarpe skøytejern. Spør gjerne trenere og leder for skøyteskolen om råd og hjelp.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon