Leangen Ishockeyklubbs skøyte og ishockeyskole

Da er endelig isen klar for å ta imot nye hockeyspillere. Leangen Ishockeyklubb satser sterkt på de aller viktigste hockeyspillerne - nemlig de mellom 3 og 10 år.
Leangen Ishockeyklubb ønsker derfor alle hjertelig velkommen til Skøyte og ishockeyskole.

Ishockey er verdens raskeste lagidrett, og byr på mye moro for barna. Man trenger ikke å ha skøyteferdigheter før man begynner. På isen har vi dyktige trenere og støttespillere for barna. Alt handler om å legge godt til rett for at barna skal trives på isen, og å oppleve mestring og fremgang


Ved første oppmøte trengs følgende: skøyter, votter/hansker og hjelm. Kølle og drakt får dere når dere kommer.

I forbindelse med skøyte og ishockeyskolen vil det være mange flinke trenere på isen, på denne måten kan dere som foreldre/foresatte få følge med på barna fra tribunen. Her vil dere få muligheten til å få snakket med andre foreldre, samt flere av klubbens medlemmer. Det serveres kaffe.

Inkludert i påmeldingsavgiften er følgende:
- Medlemskap i Leangen Ishockeyklubb (frivillig)
- Treningsavgift tom. 311218
- Hockeyskjorte
- Hockeykølle
- Sliping av skøyter

Skøyte og ishockeyskolen avholdes:
Onsdag 24.10 kl 17.15 - 18.00
Onsdag 31.10 kl. 17.15 - 18.00
Onsdag 07.11 kl. 17.15 - 18.00
Onsdag 14.11 kl. 17.15 - 18.00

Som en avslutning på skøyte og ishockeyskolen arrangeres det en aktivitetsdag, denne vil bli arrangert sammen med de andre klubbenes hockeyskolen. Dette vil foregå søndag 18.11.

Etter endt skøyte og ishockeyskole håper vi at dere vil fortsette å spille ishockey. Dere vil da kunne ble med å trene og spille sammen med de andre jevngamle spillerne i Leangen ishockeyklubb. På isen vil man da bli delt inn i grupper etter alder og ferdigheter.

Vi håper å se dere på isen 24 oktober.
Velkommen!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon