Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Introkurs i ernæringspsykiatri

Hvordan og hvorfor leve gluten- og melkefrit

Gro Raugland (sosialpedagog og forfatter) og ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen holder et 2 timers kurs om hva peptider er, hva slags symptomer man kan ha hvis man har problemer med melk og gluten, og ikke minst den praktiske delen av å omlegge kosthold.

Her får du tips om hva du skal gjøre for å legge om kostholdet, smaksprøver av deilige gluten- og melkefri retter, og i tillegg til et oppskriftshefte du kan ta med deg hjem

Hvem dette kurset er for
Dette er kurset for deg som lurer på om gluten og melk kan påvirke deg negativt, om du allerede vet at du reagerer men synes det er vanskelig å legge om kosten, eller for deg som trenger inspirasjon og har lyst bli kjent med andre i samme situasjon.

Praktisk info
Tidspunkt: 17. nov. kl 11.00 til kl 13.00.
Sted: Stammen Café og Bar, Kongensgate 55, Trondheim
Pris: Medlem kr 100, ikke-medlem kr 250

 

Registreringsskjema