Trim med Kari i Haugesund

KICKSTART MED KARI - Tilbake til trimgleden, vink farvel til stresset!
Se priser per enkelt dag og hele uken nederst på siden

Når: 10, 11, 13, 14 og 15. september

Hvor: Hauge Skole, Haugeveien 3, Haugesund
Hva:
En uke med fullt fokus på deg selv og det å ha det artig. Du kan bli med på masse gøyal trim som passer alle og et superinspirerende foredrag! Ta det som en "camp" og bli med på hele uken, eller velg deg ut enkeltdager.
Dette er den perfekte "kickstarten" for høsten. Du blir garantert inspirert og vil få idéer til  masse du kan gjøre på egenhånd senere. PUnn deg selv en uke med masse småsvett moro og hygge! Husk å tipse venner! Du kan tegne deg for hele uken (anbefales) , eller enkelttimer.

Passer for: Alle! Ingen krav til formnivå eller erfaring, kom som du er og bli med på morsomme opplevelser som er bra både for kroppen og toppen! Passer også for deg med små "vondter". Kari er ekspert på å tilrettelegge.

Hvem: Kari Jaquesson er hele Norges egen personlige trener og kan motivere selv en stein til å trimme. Hennes motto er "Litt av alt, men ikke alltid". Kari er ekspert på å gi hver og en den riktige treningen og det er alltid gøy med topp musikk. 

Mandag 10/9 kl.17.30-18.30  – Aerobic
«Back to the 90’s» – Aerobic med enkle trinn med musikken du elsker! Kan utføres med eller uten løp & hopp. Topp musikk, superffektiv trim som passer alle!

Tirsdag 10/9 kl.17.30-18.30 – Super stram-opp
Superstram-opp med strikker – Hele kroppen blir sterkere og fastere. Slik får du progresjon når du trimmer videre på egenhånd! Du får låne strikk på stedet. 

Torsdag 10/9 kl.17.30-18.30 – Latino & Mage- Rumpe – Lår
Aerobic med latino & funk-krydder. Herlig musikk, enkle steg med innslag fra Zumba og annen latino. Passer for alle – her svetter vi med et smil! Avsluttes med noen skikkelig effektive øvelser for mage, rumpe, lår!

Fredag 10/9 kl.17.30-18.30 – Yogastretch & Meditasjon
Før du tar «gullrekka» – unn deg en skjønn nytelse. Myk, rytmisk oppvarming, balansetrening, yogainspirert stretching og en introduksjon til meditasjon med an guidet meditasjon som avslutning. Snakk om å kjenne skuldrene slippe taket! Du svever inn i helgen! 

Lørdag 10/9 kl.12.00-13.00 – HIIT – det passer alle!
Du har allerede blitt sprekere! Etter en god og grundig oppvarming og gøyale øvelser får du teste HIIT – intervalltrening med høy intensitet. Trodde du det kun er for de «superspreke»? Ja, det er for de superspreke OG de som ikke er trent i det hele tatt – dette passer alle – tro det eller ei. Kom og prøv – du vil kjenne at dette er supereffektivt og gøy! Lang og deilig uttøying etterpå.


 www.karijaquesson.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon