NF Elite Training Camp Oslo - Uke 40

(Registrer deg nederst på siden)


For detaljinformasjon om pakkeinnhold, treningsgrupper, nivå og differensiering, trenere, keepertrening og treningsfilosofi se NF Elite Training Camp

NB! Spillere som melder seg på i kategoriene 2005/2004 og 2003/2002 må først få godkjent søknad før de benytter seg av dette påmeldingsskjemaet. 


Sportslig program - Mandag til Onsdag
09:00 – 12:00 Gjennomføring av 75 - 90 minutters treningsøkter for hver treningsgruppe.
12:00 - 13:00 Lunsj
13:00 - 16:00 Gjennomføring av 75 - 90 minutters treningsøkter for hver treningsgruppe


Fritid og aktiviteter mellom treningsøkter
Det vil bli organisert sosiale aktiviteter mellom øktene til de ulike treningsgruppene der vi tar ansvar for tilsyn. Foreldre til lokale spillere kan levere barn/ungdom klokken 09:00 og hente klokken 16:00.

For tilreisende spillere vil det bli organisert eget sosialt program på kveldstid der vi også tar ansvar for tilsyn om foreldre ikke har anledning til å bli med selv. 


Premie til Player of the Camp
Spilleren som blir kåret til "Player of the Camp" vil vinne gratis deltakelse på høst/vinterprogram med NF Team Training som totalt har 5 helgesamlinger i perioden november til og med mars. 


Overnattingspakker tilreisende spillere og familie
For tilreisende spillere og familie gir vi pris på overnattingspakker på forespørsel. Spillere som reiser alene kan bo på samme hotell som våre trenere der vi også tar ansvaret for tilsyn.

Mat og drikke
Tilreisende spillere med overnattingspakke har alle måltid inkludert der vi pakker med oss lunsj fra frokostbuffeten. Lokale spillere uten overnattingspakke må ta med pakket lunsj og drikkeflaske.


Se våre vilkår her.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon