Høstmøte 26 oktober i regi av fagnettverket Infeksjoner i Nord

Vi er 5 spesialister i mikrobiologi og infeksjonsmedisin både i Tromsø og Bodø som har dannet et fagnettverk «Infeksjoner i Nord».  Planen er å holde et årlig høstmøte for de med interesse for infeksjonssykdommer i Helse Nord. Samlingen er uten legemiddelindustrien og er tenkt å erstatte tidligere Infeksjonsforum Nord Norge. 

Det er satt sammen et spennende program! Det første høstmøtet omhandler sepsis, endokarditt og antibiotikastyringsprogrammet. Møtet er fredag 26 oktober på Clarion Hotel The Edge i Tromsø og starter kl 10.  Registrering er fra kl 09.30.  Møtet er godkjent fra legeforeningen med 7 timer i et utvalg av spesialiteter – se programmet. For den som ønsker delta på hyggelig middag, blir dette kvelden før møtet. Programmet ligger under vedlegg lengst ned til venstre på denne siden. For å melde deg på, fyll ut registreringsskjema til høyre.

Deltakeravgift er 900kr og er inkludert lunsj

Middag er på Hildr Gastro Bar i Tromsø kl 19.00 torsdagen 25 oktober (dagen før møtet). Det er bestilt "Sosial deluxe" med dessert og koster 590kr dersom du ønsker delta.

Eventuell flyreise og overnatting må deltakeren selv ordne. 

Alle foredragsholdere må også melde seg på.

Fagnettverket Infeksjoner i Nord består av: Sandra Åsheim (leder) mikrobiologi Bodø, Vegard Skogen infeksjon Tromsø, Hans Erling Simonsen infeksjon Bodø, Tore Lier mikrobiologi Tromsø, Dag Seeger Halvorsen infeksjon Tromsø. Programmet er utarbeidet av medlemmene i fagnettverket.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon