Bagn IL Idrettskole 2019

 Neste gang er tirsdag 22. januar i Stavadalen skisenter åpent fra 17-20

Idrettskolen har løpende påmelding. Årets program blir spennende med blant annet sykkel, alpine grener og svømming Det blir også andre aktiviteter som vi tror blir morsomt både for små og store! Vi håper dere som foreldre også kan stille opp som medhjelpere i de ulike aktivitetene.

Idrettskolen er på tirsdager fra kl 1745-1900. Klatring får avvikende tider. Prisen (0,-) inkluderer alle aktiviteter. (også heiskort) Gruppene kan få avvikende tider blant annet for å kunne tilby svømming/bading. 

Vi håper mange har lyst til å være med. Velkommen! Aktiviteter og endringer blir sendt på e-post og SMS. (til mobilnummer registrert her på foresatt1) Ved problemer send epost til post@bagnil.no  så hjelper vi deg. 

Det er i år gratis deltagelse på idrettsskolen. Kravet er at en registrerer seg og er medlem i Bagn idrettslag. 

Det kan tas gruppebilder/aktivitetsbilder på idrettsskolen som publiseres på facebooksidene til idrettslaget, www.bagn.no og i SAposten. Gi beskjed om du ikke ønsker dette.  
Bagn Idrettslag har fått tilskudd fra BUFDIR som blant annet blir benyttet på idrettsskolen lik at flest mulig kan være med.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon