Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Føllutstilling - Skogn

Norsk Varmblod Region Midt-Norge ønsker velkommen til offisiell utstilling for føll. Utstillingen finner sted på Valum Hestesportsenter, 7620 Skogn. Utstillingen er kvalifiserende til Eliteskuet 2018 for føll i henhold til registrerings- og utstillingsreglement. 


Praktisk informasjon

Dato:

  • 25. august ca kl 1000: Utstilling for Norsk Varmblod føll – nærmere program kommer.

Sted: Valum Hestesportsenter, Brokstien 38, 7620 Skogn.

Dommer: Magne Lilleeng

Påmeldingsfrist:  15. august 2018 (Etteranmelding kun hvis kapasitet, mot 40 % påslag på ordinær påmeldingsavgift). Ved avmelding innen 20. august 2018 tilbakebetales påmeldingsavgiften i sin helhet, ingen tilbakebetaling ved senere avmelding.

Påmelding: Elektronisk på deltager.no. Ved påmelding via deltager.no får du en kvittering på e-post som kan brukes som bilag ved behov.

Påmeldingsavgift:

  • Eksteriørklasser: kr 600,- Det gis en pakkepris på eksteriørbedømmelse av hoppe sammen med føll på 900,-

Klasser: Føll, hoppe og føll, hvis de vises sammen. (Andre hopper/ unghester bes melde til NV Midt-Norge utstilling i Fræna samme helg)

Premiering: Alle utstilte hester rangeres og får sløyfe i henhold til helhetskarakter eller kvalitetsklasse. Det utnevnes vinnere innen hver aldersklasse.

Kvalifisering: Alle føll som er førstegangsregistrert i NV og med helhet på 8 eller bedre, samt alle hopper som oppnår 1. premie er kvalifisert til Eliteskuet.

Medlemskap: Hestens eier eller utstiller må være medlem av NV. Meld deg inn via vårt innmeldingsskjema før du melder deg på utstillingen. Hvis det viser seg at hestens eier/utstiller ikke innehar medlemskap vil påmelding strykes og plassen gjøres tilgjengelig for andre. Halvparten av påmeldingsavgiften beholdes som administrasjonsgebyr, det øvrige tilbakebetales.

Registrering: Hestens individdata skal være registrert i Norsk Varmblod senest ved utløp av ordinær påmeldingsfrist. Ta kontakt med stambokkontoret på [email protected] hvis du er i tvil om hesten er registrert.

Kiosk: Det er kiosk på stedet.

Oppstalling (mulig fra fredag):

  • Dagboks: kr 200,-
  • Pr døgn: kr 300,-

Boksen skal rengjøres etter endt opphold, om dette ikke gjøres vil leietaker bli etterfakturert kr 500,-.

NB! På grunn av pågående utbrudd av salmonella på hester ( i region Stor Oslo, Sør, Øst og Vest) kreves det at alle påmeldte hester foreviser egenerklæring i sekreteriatet før hestene lastes av henger. Bruk skjema i vedlagt link:

http://www.nhest.no/NHS/Dokumenter/egenerklering.pdf

Du kan holde deg løpende orientert om salmonellautbruddet på mattilsynets sider https://www.mattilsynet.no/dyr_og_dyrehold/dyrehelse/dyresykdommer/salmonellainfeksjoner/Pagaende_utbrudd_av_salmonella_hos_hest/

Spørsmål?

Ta kontakt med Gunn Eva Killingberg via email [email protected] tlf 901 37 657

Endelig starttidspunkt vil bli satt når vi har antall påmeldte. Utstillingen skal være ferdig kl 1400,  Vi tar forbehold om endringer og dommeroppsett. Tidsplan, utstillerinformasjon og katalog sendes ut elektronisk til alle påmeldte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Norsk Varmblod Region Midt-Norge har på Fræna i Møre og Romsdal samme helg en offisiell utstilling med klasser for føll, to-åringer, hopper (3 år og eldre), typegodkjenning av hopper med sportsresultater, unghesttest for 3- og 4-åringer, gang og sprang, i tillegg til bruksprøve for eldre hopper og vallaker (5 år og eldre). http://norskvarmblod.no/utstilling-2018-region-midt-norge-fraena/

Oppfordrer til å følge med på Norsk Varmblod Midt Norge sin Facebook-side for informasjon og oppdateringer i tillegg til nettsiden.

Velkommen til utstilling!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon