Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Halloweendrapet i Oslo

Marius Løken vokste opp i den lille fjellandsbyen Hemsedal, med en aktiv barndom. Han flyttet senere til Oslo hvor han tok studier. Marius er en svært sosial person og livet i storbyen passet han godt.I 2011 havnet han og 2 av barndomsvennene i nyhetsbildet, i det som ble kalt Halloween-drapet av media. En av guttene hadde gått inn i en psykose og gikk til angrep med kniv.

Andreas mistet livet, mens Marius overlevde 20 knivstikk. Etter 11 dager i koma ved Ullevål sykehus, våknet han opp til en hverdag som var snudd opp ned. Han var hardt skadet fysisk og psykisk, hadde traumer, store søvnproblemer og tillitsbrudd. Etter et realt besøk i «kjelleren», hentet han motivasjon til å ta tak i livet sitt igjen. Han tok tilbake gamle rutiner og etablerte nye.

Flere hundre treningsøkter, en selvtillit og et moment som vokste, fikk han tilbake på bena sterkere en noen gang. Marius vokste på seg en sterk mentalitet, kloke erfaringer og en bevissthet om at livet ikke alltid er enkelt og det kan brått snu.

Kom å hør Marius fortelle sin historie.

Gratis inngang for deg under 23 år | over 23 år kr. 150,- | Åpen kafe | Rusfritt arrangement

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon