Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Hakadal U10-U12 Juvass - Høstferiesamling

Påmelding samling Juvassbreen i høstferien


Samlingen arrangeres for U12 og U10 . Dette er en flott samling for å komme i gang med ski på høsten og en flott tur til Jotunheimen. Hakadal Alpin har bodd fast på Raubergstulen i over 10 år og vi kan love et meget bra vertskap og enestående mat.   


Bo

Vi bor på Raubergstulen. Dette inkluderer overnatting og pensjon (frokost, lunsjpakke og middag). Husk, ta med sengetøy og preppeutstyr. Utøverpris er kr 900,- per døgn (Dette inkluderer i tillegg heiskort, salt m.m) 

Voksne betaler kr 665,- per døgn for overnatting og pensjon


Alle som skal overnatte på Raubergstulen (utøvere, søsken, voksne) må registrere seg gjennom www.deltaker.no. Eventuelle kjøp i løpet av oppholdet som registreres på rommet må gjøres opp før avreise. Overnatting og pensjon sendes klubben på felles faktura.  


Reise

Avreise onsdag 4. oktober. Transport organiseres privat. Dvs foreldre og trenere kjører og tar med utøvere. Kostnader dekkes i henhold til samlingsreglementet. Hjemreise søndag 8. oktober ca kl. 15:00 fra Raubergstulen.


Heiskort
Voksne kjøper heiskort etter eget ønske. Klubben tar ut heiskort til utøvere basert på påmelding.

Husk å ta med Keycard!

Utøverpris er estimert til kr. 900,- / samlingsdøgn. Dette dekker; overnatting, pensjon (Raubergstulen) heiskort, treningstrasee  og salt mm. Mat på veien etc. dekkes av den enkelte. Transport organiseres privat.
For 2018-17 sesongen vil sluttoppgjør for samlinger avregnes kvartalsvis og eventuelle tilgodehavende eller restbeløp gjøres opp.  



Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon